Jediný doteraz neprekonaný?

Už 16 rokov chráni Slovenský patent autá pred krádežou. Zatiaľ sa ho nepodarilo žiadnemu zlodejovi prekonať. Pýtate sa prečo?

Veľké veci nemusia vznikať len vo veľkých výskumných centrách. Príkladom je aj tento unikátny systém zabezpečenia, ktorý vznikol v malej Slovenskej dedinke. Vymysleli ho Slováci ešte za čias Česko-Slovenska a do tejto chvíle ho sami stále vyrábajú a montujú. Rodina Vámošovcov z Dolnej Seče neďaleko Levíc zabezpečuje autá proti krádeži svojim vlastným, unikátnym systémom, ktorý chcelo odkúpiť aj samotné BMW. Niekdajší stredoškolský učiteľ sa však nedal zlákať veľkými peniazmi a svoj sen budoval ďalej za pomoci svojho syna Richarda a celej rodiny. Nakoniec sa to podarilo.

vamkazetka-r754_res.jpg

Ako je vôbec možné, že do teraz tento systém zabezpečenia ešte nikto neprekonal sme sa opýtali priamo majiteľa Slovenskej firmy, pána Richarda Vámoša.

Pán Vámoš, prejdime rovno k veci, prečo je tomu tak?
Neviem či sa vôbec nájde nejaký výrobca, ktorý dokáže verejne tvrdiť že jeho zabezpečenie zatiaľ ešte nikto neprekonal. U nás je to ale realita. Spôsobené je to hlavne tým, že každé jedno auto zabezpečujeme úplne inak, čiže každé auto je prototyp ako pre nás tak aj pre zlodeja. Takýto spôsob ochrany nenájdete nie len na Slovensku, ale ani nikde na svete.

foto1-r242_res.jpg

Keď mám teda Vaše zabezpečenie v aute, zlodej do neho ani nepôjde?
Toto samozrejme garantovať nedokážeme, ale čo určite garantovať vieme je, že s ním neodíde. Keďže všetky ostatné zabezpečenia sa montujú do všetkých áut úplne rovnako, každý zlodej vie kde má dané zabezpečenie (či už elektronické alebo mechanické) v aute hľadať, čo na to potrebuje a ako dlho mu bude trvať jeho prekonanie. Zväčša sa bavíme o pár minútach. Keď však vojde do auta, ktoré má zabezpečenie VAM, ani len netuší čo je v aute blokované a ktoré časti v aute sú chránené.

S akými autami ku Vám chodia ľudia najčastejšie?
Dnes je to už naozaj veľmi pestré. Samozrejme, zabezpečujeme veľa vozidiel ŠKODA a VW, nakoľko sú najkradnutejšie na Slovensku a v Čechách. Na druhej strane zabezpečujeme aj luxusné vozidlá, pretože tam si klienti potrebujú chrániť vysokú investíciu do ich kúpy. Keďže naše zabezpečenie nemá žiadny negatívny vplyv na záruku vozidla, zabezpečujeme všetky typy značiek a modelov bez rozdielu.

foto2-r616_res.jpg

O tom, že sa autá neustále kradnú sa presvedčili aj reportéri z relácie AUTOSALÓN na STV1, kde zisťovali ako sa správať keď Vám auto ukradnú a rovnako ako je možné dokonale ho proti krádeži ochrániť a zabezpečiť. Pokiaľ aj Vás zaujal unikátny systém zabezpečenia zo Slovenska, podrobnejšie sa môžete o ňom dozvedieť priamo na stránke výrobcu www.autoalarm-vamos.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.