Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Advokátska kancelária MST PARTNERS, s.r.o.

Právnická firma roka 2016 v kategórii IT, Práva duševného vlastníctva a Verejného obstarávania.

Advokátska kancelária MST PARTNERS, s.r.o. bola vytvorená skúsenými advokátmi Mgr. Martinou Mundierovou, Mgr. Rastislavom Skovajsom a JUDr. Martinom Tincsákom, ktorí v období rokov 2001 až 2010 pôsobili  v  advokátskej kancelárii VALKO & PARTNERS.  Naša profesionalita bola dlhodobo formovaná a verifikovaná v zastupovaní klientov patriacich medzi najvýznamnejšie podnikateľské subjekty pôsobiace v SR v závažných kauzách ako aj významných obchodných tranzakciách. Pri vzniku MST PARTNERS, s.r.o. sme dbali o zachovanie nastavených kvalitatívnych štandardov poskytovaných právnych služieb, a to aj tým, že sme zastrešili podstatnú časť teamu nášho predchádzajúceho pôsobiska.

Profesionalita našej práce bola v roku 2016 potvrdená  získaním ocenenia veľmi odporúčanej a odporúčanej kancelárie v troch kategóriách súťaže Právnická firma roka 2016, vyhlasovanej mienkotvorným týždenníkom Trend, a to v kategórii IT, Práva duševného vlastníctva a Verejného obstarávania.

mst-r603_res.jpg

Tím MST PARTNERS, s.r.o. pozostáva z 11 advokátov a 4 koncipientov, pričom spolupracujeme s ďalšími externými advokátmi v rámci stredného aj východného Slovenska. Všetci členovia nášho tímu majú plynulú angličtinu.

Našim klientom poskytujeme komplexné právne služby prierezovo naprieč jednotlivým právnym odvetviam. Špecializujeme sa na právo nehnuteľností a development vrátane projektov realizovaných v režime zmlúv FIDIC, právo duševného vlastníctva, reklamné a mediálne právo, právo verejného obstarávania, právo IT, konkurzné právo, ústavné právo, súdne spory a rozhodcovské konania.

Popri poskytovaní právnych služieb sa venujeme aj publikačnej činnosti týkajúcej sa ťažiskových oblastí, v ktorých naša kancelária pôsobí, ako sú súdne spory, poisťovníctvo, verejné obstarávanie a developerské projekty spravujúce sa režimom FIDIC. Jeden z členov nášho tímu JUDr. Juraj Tkáč je autorom, resp. spoluautorom viacerých odborných článkov, ale aj komentárov k danej problematike (napr. Tkáč, J,: Aplikácia FIDIC zmluvných podmienok v slovenskom právnom poriadku, Iura Edition, Bratislava 2013, Tkáč, J, Griga M.: Zákon o verejnom obstarávaní - komentár, Iura Edition, Bratislava 2012).

kontakt-mst-r929_res.jpg

Okrem strohého právneho pohľadu na problematiku je našou snahou poskytovať klientom poradenstvo so zohľadnením ich obchodných zámerov, špecifík segmentu, v ktorom pôsobia a teda ponúkať im koncepčne premyslené stratégie a realizovateľné sofistikované riešenia.

Nakoľko na čele kancelárie MST PARTNERS, s.r.o. stoja traja advokáti s bohatými skúsenosťami, máme za sebou portfólio komplikovaných a právne zaujímavých transakcií, z ktorých by sme za rok 2016 radi zmienili najmä nasledovné:

- Konzorciu SALINI IMPREGILO – DÚHA poskytujeme právne poradenstvo pri realizácii projektu výstavby:  Diaľnica D1 Lietavská Lúčka –Višňové-Dubná Skala, vrátane právneho zastupovania pri uplatňovaní nárokov zhotoviteľa voči investorovi v režime FIDIC.

- Spoločnosti DÚHA, a.s. poskytujeme komplexné právne poradenstvo vo významných  stavebných projektoch, ako aj pri zastupovaní spoločnosti DÚHA, a.s.  v súdnych konaniach.

- Spoločnosti SAP Slovensko s.r.o., člen skupiny SAP, ktorá je z hľadiska príjmov svetový líder v oblasti podnikového softvéru a súvisiacich služieb, poskytujeme kompletné právne služby už od roku 2009, pričom počas tohto obdobia sme participovali na tvorbe zásadných zmluvných dokumentov týkajúcich sa udeľovania licenčných práv k počítačovým programom – podnikovému softvéru a implementácie softvéru v rámci procesu informatizácie verejnej správy.

- Jednej z najúspešnejších reklamných agentúr súčasnosti Wiktor Leo Burnett, s.r.o. ktorá v roku 2016 získala okrem ocenenia Agentúra roka aj veľké množstvo ocenení na slovenskej ako aj svetovej úrovni,  poskytujeme komplexné právne poradenstvo v kampaniach pre klientov tejto reklamnej agentúry akými sú mobilný operátor, automobilová spoločnosť, výrobca pív, nákupné centrum a pod. Úlohou našej kancelárie je okrem klasickej prípravy obchodno-právnej dokumentácie aj poskytovanie podpory a právneho poradenstva klientovi z autorsko-právneho aspektu, ako aj nekalej súťaže s cieľom vytvárania úspešných reklamných kampaní nezasahujúcich do práv tretích osôb a súladných s platnou legislatívou.

- Poisťovacej spoločnosti Generali Poisťovňa, a.s. poskytujeme právne poradenstvo týkajúce sa najmä jej zastupovania vo významnejších súdnych konaniach.

- Leasingovej spoločnosti BPT LEASING, a.s. poskytujeme právne poradenstvo   v súvislosti s uplatňovaním jej práv voči dlžníkom vrátane zastupovania vo významnejších súdnych konaniach.

V agende súdnych sporov predstavovala kumulatívna hodnota nárokov zastupovaných našou kanceláriou v poslednom období cca 50. mil EUR, hodnota uskutočňovaných projektov našich klientov viazaných na naše právne služby presahuje sumu  500. mil EUR. Profesionalitu našich riešení a stratégií dokumentuje kontinuálny nárast portfólia našich klientov, ktorých štruktúra siaha od najvýznamnejších reprezentantov niektorých odvetví slovenskej ekonomiky a subjektov nadnárodných korporácií, cez stredných podnikateľov, samosprávy až po fyzické osoby, pričom všetkých spája dôvera v naše skúsenosti a výsledky.

Advokátska kancelária MST PARTNERS, s.r.o. je pripravená stať sa súčasťou Vášho úspechu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line