Zaži svoju druhú lyžiarsku mladosť!

Na trhu je SKKI TRIKKE, prvé „lyže“ určené pre lyžiarov vo veku 40+, ktorých lyžovačka už trochu aj bolí, ale ... „musím“.

Lyžovanie bez bolesti kolien

Pre väčšinu lyžiarov sa s pribúdajúcim vekom začínajú problémy so zdravím, ozývajú sa staré zranenia, kolená, šľachy, kondícia sa zmenšuje a pribúda na váhe. Trochu je reč aj o Tebe?

Skki Trikke, to sú tri lyže spojené špeciálnym kĺbom s riadidlami. Lyžiar stojí voľne na platformách ramien, ktoré sú bez viazania. Na jazdu stačia zimné turistické topánky. Váha tela pri jazde je rozložená na nohy a na ruky, ktoré sa držia riadidiel. Nohy tak nenesú celú váhu a nie sú preťažované. Pohyb kolien je len hore a dole, koleno nie je krútené do strán ako na lyžiach s viazaním alebo snowboarde. Nedochádza k preťažovaniu väzív a šliach kolien a k následným bolestiam a opuchom. Lyže sú na na Skki Trikke uchytené špecialnymi tlmičmi, ktoré eliminujú malé nerovnosti zjazdovky. Tri lyže poskytujú nezvyklú stabilitu na každom svahu a pri každej kvalite či nekvalite zjazdovky.
foto-3-490-pix-sirka-r895_res.jpg

Zaži svoju druhú lyžiarsku mladosť!

Jazda na Skki Trikke? To je čistý carving, to je to, čo miluješ na lyžovaní predovšetkým. Pri jazde na Skki Trikke v oblúku, je vonkajšia noha celkom vystretá, prenáša tlak na celé telo, vnútorná noha je odľahčená - pokrčená v kolene (tak, aby nebolela). To umožňuje využívať vychýlenie tela v rýchlosti carvingového oblúka. Vždy máš extrémnu stabilitu a bezpečnosť jazdy – si na troch lyžiach, držíš rukami riadidlá a ideálne kontroluješ smer jazdy. Jazda v hmle? „Naslepo“ a bezpečne zídeš každou zjazdovkou. Máš predsa tri lyže!

Rozloženie váhy tela na ruky a nohy spôsobí, že zídeš celú zjazdovku na jeden záťah. Rýchlo unavíš svojho adolescenta, vydržíš jazdit aj celý týždeň. Prekonáš v počte najazdených kilometrov aj svoje denné maximá z mladosti.

Skki Trikke je „uni“ sex a „uni“ veľkosť, môže na ňom jazdiť celá rodina skoro bez obmedzenia ( asi od 13 rokov a 40 kg váhy). Skús si vyskúšať svoj Skki Trikke, učenie jazdy s inštruktorom zvládneš do jednej hodiny a nadšený zažiješ svoju druhú lyžiarsku mladosť.

Pozri na www alebo facebook: „trikke-slovakia.sk“.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.