Pondelok, 22. apríl , 2019

Advokátska kancelária RELEVANS

Advokátska kancelária RELEVANS je 5. najväčšou advokátskou kanceláriou na Slovensku.

Základné informácie o Advokátskej kancelárii RELEVANS

Advokátska kancelária RELEVANS je 5. najväčšou advokátskou kanceláriou na Slovensku, s konštantným rastom a upevňovaním svojej pozície na trhu právnych služieb. Prostredníctvom tímu 30 právnikov, ktorý dopĺňa početný tím administratívnych pracovníkov a právnych asistentov, poskytuje svojim klientom komplexný právny servis vo všetkých sférach ich profesionálneho a súkromného života. Jej cieľom je poskytovanie nadštandardných právnych služieb s dôrazom na detail, a to na najvyššej odbornej úrovni. Kancelária je vedená managing partnerom Alexandrom Kadelom a partnerom Mariánom Masarikom.

relevansvyber0023-r694_res.jpg

Advokátska kancelária RELEVANS v súčasnosti zastupuje množstvo klientov v takmer 240 súdnych konaniach (bez započítania sporov týkajúcich sa vymáhania retailových pohľadávok), pričom celkový finančný objem najvýznamnejších z nich presahuje 1 miliardu eur. Kancelária má rozsiahle skúsenosti s riešením tých najnáročnejších právnych prípadov.

relevansvyber0033-r580_res.jpg

Okrem sporovej agendy patrí medzi kľúčové oblasti pôsobenia kancelárie právo real estate, fúzie a akvizície, právo obchodných spoločností, bankové a finančné právo a hospodárska súťaž.

Dynamika rastu  umožnila kancelárii založiť v roku 2016 spolupracujúcu inkasnú spoločnosť R Collectors s.r.o., špecializovanú na vymáhanie pohľadávok.

Ocenenia

Advokátska kancelária RELEVANS v súťaži Právnická firma roka 2016, organizovanej týždenníkom TREND v spolupráci s portálom právnych noviniek epravo.sk zvíťazila až v dvoch kategóriách: Sporová agenda a Developerské projekty a nehnuteľnosti.

pravnicka-firma-roka-r866_res.jpg
Vo všetkých ostatných kategóriách, ktorých vyhodnocovania sa kancelária zúčastnila – Fúzie a akvizície, Bankovníctvo a financie a Právo obchodných spoločností, získala prestížne ocenenie „odporúčaná advokátska kancelária“. Uvedené označenie ju zaraďuje medzi Top právnické firmy pôsobiace na Slovensku v daných oblastiach.

image003-r130_res.jpg

Klienti

Medzi najvýznamnejších klientov kancelárie patria Poštová banka, a.s., ČEZ Slovensko, s.r.o., Železničná spoločnosť Slovensko, a.s., Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a.s., J&T REAL ESTATE, a.s., J&T BANKA, a.s., EUROVEA, a.s., Henbury Development s.r.o., Rozhlas a televízia Slovenska, J&T FINANCE GROUP SE, Akzent BigBoard, a.s., Terno Slovensko, spotrebné družstvo a mnohé ďalšie.

attachmentashx-r690_res.jpg

Reprezentatívne transakcie a vybrané referenčné projekty a spory

komplexné právne poradenstvo finančnému holdingu pri vstupe zahraničného investora do finančného holdingu a pri navýšení podielu zahraničného investora vo finančnom holdingu

komplexné právne poradenstvo kupujúcemu pri nadobudnutí polyfunkčného centra Eurovea

komplexné právne poradenstvo investičnému fondu pri kúpe spoločnosti Benestra, ktorá je popredným poskytovateľom telekomunikačných služieb na Slovensku

poskytovanie komplexného právneho poradenstva kupujúcemu pri nadobudnutí výlučného vlastníctva hotela Doubletree by Hilton v Košiciach

komplexné právne poradenstvo dlžníkovi pri refinancovaní polyfunkčného objektu Eurovea, najväčšom úverovom obchode v oblasti realitného biznisu na Slovensku v roku 2016

komplexné právne poradenstvo aranžérovi v súvislosti s emisiou dlhopisov s objemom transakcie vo výške 135 000 000,- eur

komplexné právne poradenstvo predávajúcim pri predaji portfólia logistických parkov v Bratislave, v Nitre a v Trnave skupine CTP

právne poradenstvo Železničnej spoločnosti Cargo Slovakia, a.s. pri príprave zmluvnej dokumentácie týkajúcej sa predaja časti vozového parku – železničných vozňov úspešnému uchádzačovi tendra

zastupovanie žalobcu proti Slovenskej republike v spore o náhradu škody viac ako 30 miliónov eur z titulu zákazu výplaty zisku akcionárom súkromných zdravotných poisťovní (v tomto prípade skrachovanej Európskej zdravotnej poisťovne, a.s.)

zastupovanie žalovaných štátnych firiem Železničná spoločnosť Cargo Slovakia, a.s. a Železničná spoločnosť Slovensko, a.s., ktoré boli žalované na zaplatenie škody viac ako 82 miliónov eur

zastupovanie žalobcu Henbury Development, s.r.o. v súdnych sporoch s mestom Bratislava týkajúcich sa zbúrania budovy Park kultúry a oddychu, náhrady škody viac ako 28 miliónov eur a vydania bezdôvodného obohatenia

zastupovanie žalovaného Rozhlasu a televízie Slovenska v konaniach o náhradu škody, ochranu osobnosti, ochranu dobrého mena a náhradu nemajetkovej ujmy

poskytovanie komplexných právnych služieb projektov Eurovea, River Park, Zuckermandel, Fuxova, Panorama, Westend Gate, Karloveské rameno, Zelené terasy Devín, Eperia v Prešove, Klingerka a mnohých ďalších.

1-r251_res.jpg
Advokátska kancelária RELEVANS s.r.o.
relevanslawfirmlogorgb-r956_res.jpgDvořákovo nábrežie 8A
Tel.: +421 2 323 54 602
office@relevans.sk
www.relevans.sk
sledujte RELEVANS na LinkedInimage006-r214_res.jpg

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.