Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

Žižkova v pohybe - výstavba zahájená!

V októbri tohto roka investor Žižkova Development zahájil výstavbu svojho bytového komplexu Žižkova.

V októbri tohto roka investor Žižkova Development zahájil výstavbu svojho bytového komplexu Žižkova.

img8245-r282_res.jpg

Polyfunkčný objekt Žižkova ponúka pre svojich klientov nové možnosti pre bývanie i obchod.Poskytne štýlový domov, či pracovisko šetrné pre vlastníkov aj pre životné prostredie. Objekt prináša 37 bytov a niekoľko obchodných i komerčných priestorov na lukratívnom mieste. Záujemcom o tieto priestory sa tak núka jedinečná možnosť podnikať vo vlastných priestoroch.Exkluzívne obchodné a kancelárske priestory sú pre Vás v ponuke už od 115 990 eur bez DPH. Budúci majitelia majú možnosť využiť financovanie na kúpu týchto priestorov prostredníctvom bánk, ktoré prinášajú veľmi zaujímavý  produktProfi Hypo úver.

komercne2520priestorysnimka01-r683_res.jpg

Všetky výhody projektu Vám radi predstavia pracovníci Žižkova development vo svojom novootvorenom predajnom centre na Poštovej ulici č. 6.

Vo výstavbe je teda v súčasnosti 37 nových bytovv blízkosti centra mesta spolu s obchodnými a komerčnými priestormi. Keďže práce prebiehajú podľa plánov, výstavbu chce developer ukončiť na prelome rokov 2017 až 2018.

komercne2520priestorysnimka02-r541_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Svet môžeme zlepšiť dobrými skutkami

Každý z nás môže zlepšiť svet dobrými skutkami - to je filozofia, na ktorej Orange postavil svoju vianočnú ponuku.

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.