Štvrtok, 14. november, 2019 | Meniny má Irma

Žižkova v pohybe - výstavba zahájená!

V októbri tohto roka investor Žižkova Development zahájil výstavbu svojho bytového komplexu Žižkova.

V októbri tohto roka investor Žižkova Development zahájil výstavbu svojho bytového komplexu Žižkova.

img8245-r282_res.jpg

Polyfunkčný objekt Žižkova ponúka pre svojich klientov nové možnosti pre bývanie i obchod.Poskytne štýlový domov, či pracovisko šetrné pre vlastníkov aj pre životné prostredie. Objekt prináša 37 bytov a niekoľko obchodných i komerčných priestorov na lukratívnom mieste. Záujemcom o tieto priestory sa tak núka jedinečná možnosť podnikať vo vlastných priestoroch.Exkluzívne obchodné a kancelárske priestory sú pre Vás v ponuke už od 115 990 eur bez DPH. Budúci majitelia majú možnosť využiť financovanie na kúpu týchto priestorov prostredníctvom bánk, ktoré prinášajú veľmi zaujímavý  produktProfi Hypo úver.

komercne2520priestorysnimka01-r683_res.jpg

Všetky výhody projektu Vám radi predstavia pracovníci Žižkova development vo svojom novootvorenom predajnom centre na Poštovej ulici č. 6.

Vo výstavbe je teda v súčasnosti 37 nových bytovv blízkosti centra mesta spolu s obchodnými a komerčnými priestormi. Keďže práce prebiehajú podľa plánov, výstavbu chce developer ukončiť na prelome rokov 2017 až 2018.

komercne2520priestorysnimka02-r541_res.jpg

Raj prírodného snehu Aflenzer Bürgeralm v regióne HOCHsteiermark

Stredisko zimných športov pre milovníkov prírodného snehu

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.