Pondelok, 22. apríl , 2019

Žižkova v pohybe - výstavba zahájená!

V októbri tohto roka investor Žižkova Development zahájil výstavbu svojho bytového komplexu Žižkova.

V októbri tohto roka investor Žižkova Development zahájil výstavbu svojho bytového komplexu Žižkova.

img8245-r282_res.jpg

Polyfunkčný objekt Žižkova ponúka pre svojich klientov nové možnosti pre bývanie i obchod.Poskytne štýlový domov, či pracovisko šetrné pre vlastníkov aj pre životné prostredie. Objekt prináša 37 bytov a niekoľko obchodných i komerčných priestorov na lukratívnom mieste. Záujemcom o tieto priestory sa tak núka jedinečná možnosť podnikať vo vlastných priestoroch.Exkluzívne obchodné a kancelárske priestory sú pre Vás v ponuke už od 115 990 eur bez DPH. Budúci majitelia majú možnosť využiť financovanie na kúpu týchto priestorov prostredníctvom bánk, ktoré prinášajú veľmi zaujímavý  produktProfi Hypo úver.

komercne2520priestorysnimka01-r683_res.jpg

Všetky výhody projektu Vám radi predstavia pracovníci Žižkova development vo svojom novootvorenom predajnom centre na Poštovej ulici č. 6.

Vo výstavbe je teda v súčasnosti 37 nových bytovv blízkosti centra mesta spolu s obchodnými a komerčnými priestormi. Keďže práce prebiehajú podľa plánov, výstavbu chce developer ukončiť na prelome rokov 2017 až 2018.

komercne2520priestorysnimka02-r541_res.jpg

Women in business

Social & business event about all women in business, female professionals and entrepreneurs.

TOP desať gréckych ostrovov na letnú dovolenku 2019

Rozmanité Grécko a jeho ostrovy budú aj tento rok obľúbený cieľ dovolenkárov.

Bim Challenge 2019

4. Majstrovstvá Slovenska v rýchlosti projektovania

Čerpacie stanice OMV Slovensko budú otvorené aj počas sviatkov

Čerpacie stanice OMV budú v plnej prevádzke aj počas dní, keď v bežných obchodoch nenakúpite.