Platobná karta pomáha deťom učiť sa narábať s financiami

Detská karta dovoľuje výber peňazí a platby v obchodoch, avšak vďaka nastaveným limitom umožňuje rodičom mať všetko pod kontrolou.

mBank prináša nové platobné karty ku svojim účtom pre deti mladšie ako 15 rokov. mKarty je možné objednať deťom vo veku od osem rokov. Vedenie karty je bezplatné, pričom nie je potrebné plniť žiadne ďalšie podmienky.

Detská mKarta so sebou prináša celý rad výhod. Ako napríklad tri výbery mesačne z ktoréhokoľvek bankomatu v SR zdarma, výbery v zahraničí v ekvivalente nad 70 eur zadarmo, alebo vopred nastavené nízke limity - na výbery z bankomatov do 10 eur a na platby u obchodníkov tiež do 10 eur. Ak budú rodičia chcieť nastavené limity zmeniť, môžu to urobiť kedykoľvek v internetovom bankovníctve dieťaťa. Na telefónne číslo rodiča, či zákonného zástupcu následne príde SMS s kódom, ktorým nové nastavenie limitov potom už len potvrdí.

mKarta pre deti je produktom, ktorý inovuje a dopĺňa mKonto pre deti, ktoré bolo spustené spoločne s mKontom #navlastnetriko v auguste tohto roka. mKonto pre deti môže rodič svojim deťom založiť od ich narodenia až do dovŕšenia 15 rokov. Dieťa má pasívny prístup do internetového bankovníctva a mobilnej aplikácie. Svoje prostriedky môže presúvať medzi vlastnými účtami, bežným mKontom a až štyrmi sporiacimi účtami eMAX Plus.

Detská mKarta teraz dovoľuje výber peňazí a platby v obchodoch, avšak vďaka vopred nastaveným limitom umožní deťom a rodičom mať všetky financie pod kontrolou. Je to ideálny prostriedok, ako deti učiť finančnej gramotnosti a zodpovednosti už od ranného veku. Banka na Detské mKarty cielene upozorní všetkých svojich klientov prostredníctvom internetového bankovníctva, direct mailu a Facebooku.

mBank je najväčšou internetovou bankou, ktorá od roku 2007 mení bankový trh na Slovensku. Za ten čas si získala priazeň už viac ako 265 000 klientov, ktorým väčšinu služieb poskytuje zadarmo a prostredníctvom digitálnych kanálov v podobe špičkového internetového bankovníctva a mobilnej aplikácie. Medzi produkty mBank patria okrem osobných, podnikateľských a sporiacich účtov tiež kreditné karty, spotrebiteľské úvery a hypotéky. Na Slovensku pôsobí ako mBank S.A., pobočka zahraničnej banky a patrí do skupiny Commerzbank.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu