Registrácia na EnergyHack

Navrhni najlepšiu aplikáciu a vyhraj až 4000 EUR. Prihláste sa a nájdite riešenia ako šetriť peniaze spotrebiteľom.

Navrhni najlepšiu aplikáciu a vyhraj až 4000 EUR.

Na bratislavskom hackathone sa budú hľadať inovatívne riešenia ako šetriť peniaze spotrebiteľom aj životné prostredie.

Už 27- 28. januára sa v medzinárodnom coworkingu Impact HUB stretnú developeri, grafickí dizajnéri a data analytici, aby vytvorili funkčné riešenia pre spotrebiteľov energie s cieľom optimalizovať ich spotrebu. Hackathon ponúka účastníkom aj možnosť spolutvoriť trendy a navrhovať riešenia pre obnoviteľné zdroje energie.

Účastníci budú pracovať s reálnym anonymizovaným data setom, ktorý poskytne hlavný partner hackathonu Západoslovenská distribučná. Je to prvá výzva tohto typu a rozsahu na Slovensku.

Základná výzva pre všetky tímy nesie názov Analýza a optimalizácia spotreby elektrickej energie. Výstupom by mal byť funkčný prototyp mobilnej aplikácie optimalizujúcej spotrebu energie jednotlivým zákazníkom vďaka skorému informovaniu o blížiacom sa prečerpaní či možnostiach výhodnejších taríf pre dané podmienky klienta.

Druhá, bonusová výzva je o motivovaní zvyšovať  podiel obnoviteľných zdrojov na celkovej spotrebe energie a vďaka šikovným funkciám aplikácie šetriť nielen svoju spotrebu, ale vhodnými spôsobmi aj naše prostredie.

Príď sa dozvedieť viac na Meetup

Pred samotným hackathonom  sa 23. januára pre všetkých už registrovaných aj ešte nerozhodnutých koná EnergyMeetup. Počas neho sa predstavia a odomknú dáta a vysvetlí sa ich komplexnosť, dozviete sa kritéria hodnotenia pre výber najlepších riešení a tí, ktorí ešte nemajú svoj tím a hľadajú ho, sa budú môcť na stage-i predstaviť a nájsť si tak potenciálnych kolegov na súťaž.

Prihlásiť sa môžeš na http://energyhack.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zľava 3000 € na 3-izbové byty v Jarabinkách

Známy ružinovský projekt Jarabinky prichádza s jedinečnou zľavou 3000 € na vybrané 3-izbové byty.

Aký vplyv by mal konflikt v Kórei na vaše investície?

Patríte k tým, ktorých znervózňuje hrozba konfliktu medzi USA a Severnou Kóreou?

Atraktívnejšie učenie vďaka digitálnym technológiám

Projekty aktívnych pedagógov a mimovládných organizácií môžu požiadať o grant už po štvrtý raz.

JUDr. Barbora Sabó: Dobrý maklér šetrí čas, peniaze i nervy!

Lagin a spol. dokonale pozná trh s nehnutelnosťami.