Neviete kam na Valentína? Tu je výborný tip na romantický víkend

Romantika, wellness s liečivým termálnym prameňom a výborná domáca kuchyňa. Vezmite svoju lásku do Hotela Termál*** vo Vyhniach.

Hotel Termál*** - obľúbený wellness a kongres hotel v lone Štiavnických vrchov pozýva návštevníkov stráviť vo Vyhniach nezabudnuteľný valentínsky víkend.

Romantická večera a víkend plný oddychu

Večerou pri sviečkach s lahodným netradičným menu svoju lásku určite očaríte. Výnimočný večer môže pokračovať skvelou zábavou a diskotékou v hotelovom lobby bare.

V sobotu vás čaká koncert talentovaného Dávida Bíleka, po ktorom môžete pokračovať relaxom v hotelovom wellness, ktoré je zaľúbeným dvojiciam výnimočne k dispozícii až do polnoci.

david-bilek-2-r774_res.jpg

Určite odporúčame využiť romantický relax balíček s pobytom na dve noci, od piatku do nedele s polpenziou, neobmedzeným vstupom do wellness, vírivkou (1x), polhodinovou celotelovou masážou vo dvojici (1x). Privíta vás welcome drink, fľaša sektu, romantická výzdoba izby a viacero ďalších prekvapení a milých darčekov.

Návštevníci hotela majú k dispozícii reštauráciu, á la Carte reštauráciu, lobby bar a brasserie s terasami, vináreň s krbom, altánok s piknik terasou. Devízou je vyhlásená domáca kuchyňa založená na vlastných produktoch a tradičných receptúrach.

Bazény s liečivou vodou priamo z prameňa

Súčasťou hotelového areálu je wellness centrum s whirpool bazénom, relaxačným bazénom, tromi druhmi sáun, tepidáriom s hviezdnym nebom a s ponukou ďalších procedúr hydro a termoterapie.

Hotelové bazény sa každý deň napĺňajú termálnou vodou s teplotou 36°C priamo z prameňa. Tá pochádza z podložia Štiavnických vrchov a má liečivé účinky, pre ktoré ju využívajú i neďaleké kúpele zamerané na liečbu a prevenciu chorôb pohybového a nervového ústrojenstva.

Dostupné spojenie histórie a prírody

Vyhne sú malebná dedinka uprostred Štiavnických vrchov s bohatou históriou kúpeľného mestečka. Poznáte ich možno ako sídlo najstaršieho slovenského pivovaru, kde sa pivo aj dnes varí tradičnou metódou.

Pre vynikajúcu dopravnú dostupnosť a blízkosť ďalších turistických cieľov sa Vyhne stávajú čoraz vyhľadávanejším cieľom domácich i zahraničných turistov.

Rezervujte si pre seba a svoju lásku nezabudnuteľný valentínsky víkend už teraz.

Telefonicky na číslach 045 / 678 76 11 a 0918 570 455, prípadne mailom na recepcia@termalvyhne.sk.

Viac informácií sa dozviete aj na www.termalvyhne.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut