Prestížne ocenenie Superbrands 2017 pre mBank

mBank uspela v rámci projektu Superbrands, ktorý je globálnou autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek.

V piatom ročníku projektu Superbrands, ktorý je najuznávanejšou nezávislou globálnej autoritou v oblasti hodnotenia a oceňovania obchodných značiek, mBank prvýkrát uspela na slovenskom trhu. Titul Superbrands udeľuje odborná komisia expertov z oblasti biznisu, komunikácie, marketingu, médií a marketingového výskumu.

mBank potvrdila svoju pozíciu lídra v oblasti digitálnych finančných služieb. Ocenenie je dokladom, že mBank je širokou verejnosťou vnímaná ako stabilná a kvalitné banka. Je to znak špeciálneho postavenia a uznania značky na lokálnom trhu. mBank sa stala jednou zo spotrebiteľských značiek pôsobiacich na slovenskom trhu, ktoré na základe prísnych kritérií získali toto ocenenie. Samotní klienti si s titulom Superbrands spájajú významné hodnoty a majú k nim osobný vzťah.

Medzinárodná organizácia Superbrands vznikla v roku 1994 vo Veľkej Británii. Hlavným cieľom projektu je na základe zjednotených kritérií a metód každoročne identifikovať najlepšie z najlepších značiek v rámci lokálnych trhov. Proces hodnotenia značiek sa v každej krajine skladá z niekoľkých kôl. V poslednej fáze výberu značky má rozhodujúce slovo komisia expertov Brand Council. Tá hodnotí najmä atribúty ako verejné povedomie, budovanie brandu, inovácie, prestíž, či aktivity značky v CSR.

„Získanie titulu Superbrands je dôkazom toho, že kvalita našej práce, služieb i produktov si dlhodobo udržuje vysokú úroveň a odráža sa aj v prístupe klientov k našej značke," hovorí Kristina Lenkova, riaditeľka marketingu mBank pre Slovensko a Českú republiku.

mBank je najväčšou internetovou bankou, ktorá od roku 2007 mení bankový trh na Slovensku. Za ten čas si získala priazeň už viac ako 265 000 klientov, ktorým väčšinu služieb poskytuje zadarmo a prostredníctvom digitálnych kanálov v podobe špičkového internetového bankovníctva a mobilnej aplikácie. Medzi produkty mBank patria okrem osobných, podnikateľských a sporiacich účtov tiež kreditné karty, spotrebiteľské úvery a hypotéky. Na Slovensku pôsobí ako mBank S.A., pobočka zahraničnej banky a patrí do skupiny Commerzbank.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.