Zaľúbenci, poistite si lásku! Svetová tradícia už aj v Poluse

V jazyku romantického žargónu možno napísať, že spôsobov vyznania lásky je prinajmenšom toľko, koľko je hviezd na nebi.

V jazyku romantického žargónu možno napísať, že spôsobov vyznania lásky je prinajmenšom toľko, koľko je hviezd na nebi. Ak ste už našli tú jedinú a najjagavejšiu, prinášame originálny tip (nielen) na Valentína, ako symbolicky „uzamknúť“ vašu zamilovanosť. Kľúč nájdete v Polus City Center.

Ak od 11. do 28. februára nakúpite v ktorejkoľvek z prevádzok známeho bratislavského nákupného centra v hodnote minimálne 10 eur, dostanete ako darček unikátny zámok. Zacvaknite ho na dekoráciu v tvare srdca v Hlavnej rotunde Polusu a máte jedinečnú šancu byť medzi prvými, kto bude stáť pri štarte inovovanej tradície, presunutej z mostov na útulnejšie miesto, priam stvorené na rande pri kávičke či v kine. Je to ľahká matematika: čím viac zámkov sa podarí vystaviť, tým viac bude cítiť a vidieť, že láska je vo vzduchu. Navyše, každý zámok je zároveň lístkom do súťaže o atraktívne ceny od Polus City Center, cestovnej kancelárie Firo Tour, reštaurácie Flamender a Cinemacity!

Kľúčik od zámku, čo odomyká srdcia a uzamkýna ich do spoločného puta, si nezabudnite odložiť, aby ste ho mali stále poruke ako symbolickú pripomienku pevnosti vašej lásky. Pri najbližšej návšteve Polusu môžete prísť osobne skontrolovať – pevne dúfame, že aj so svojou milovanou polovičkou po boku -, či zámok drží na svojom mieste.

Zacvaknutím zámku sa ale Valentín v Poluse iba začína! V utorok 14. februára tu budú mať dvere otvorené všetci, ktorí veria, že lásky nikdy nie je dosť. Vezmite vašu milovanú či milovaného, rodičov, kamarátky, jednoducho kohokoľvek, na kom vám záleží, a užite si zaľúbenosťou presiaknutú atmosféru bohatého sprievodného programu, ktorým bude sprevádzať dvojica moderátorov Diana Hágerová a Kamil Konkoľ. Každý si nájde to svoje. „Stará škola“ romantikov sa iste rada započúva do podmanivých tónov svetových romantických hitov v podaní speváka Otta Kollmanna s manželkou Sylviou. Že vy radšej niečo v rýchlejšom rytme? Žiaden problém! Čo takto rýchlokurz tanca? Profesionálni tanečníci zo štúdia Klimo Dance sa postarajú o to, aby vás nadchádzajúca plesová sezóna nezastihla na parkete nepripravených.

Na záver zážitkového dňa v Poluse nezabudnite využiť služby mobilného fotoštúdia, ak chcete, aby vám ostala pamiatka v podobe štýlovej valentínskej fotky v originálnom fotorámiku.

Viac informácií na www.polus.sk a www.facebook.com/polus

foto-valentin-kampanpage1-r659_res.jpg

foto-valentin-kampanpage2-r952_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu