Náhrada liekov?

Ako vybrať tú pravú a hlavne účinnú formu alternatívnej liečby? Poradíme Vám.

S formami alternatívnej liečby sa v poslednej dobe akoby vrece roztrhlo. Nie všetky sú však naozaj účinné. Tento fakt má za následok zmätenosť ľudí, ktoré metódy naozaj účinné sú a ktoré fungujú len na princípe placebo efektu. Ak reálne fungujú vôbec…

placebo-r427_res.jpg

Keďže pri alternatívnej forme liečby sa nevyskytujú takmer žiadne vedľajšie účinky, na rozdiel od liekov, určite by sme všetky jej formy nemali hádzať do koša. Ako však vybrať tú pravú a hlavne účinnú?

Jedným z prvých atribútov pri hľadaní vhodnej liečby by mala byť forma liečby. S tou vám najlepšie poradí lekár, resp. liečiteľ, ak nejakého navštevujete. V prípade, že si nechcete zaťažovať peňaženku jeho návštevou, môžete sa dopátrať k účinnej liečbe i sami. Na internete si všímajte zariadenie, pomocou ktorého je liečba aplikovaná a jeho overené účinky. Ak sa jedná o prístroje, tieto by mali byť riadne certifikované a bezpečné. V prípade, že je možné používať prístroj doma, jednoduchosť ovládania a spratnosť sú taktiež veľkým plusom. V neposlednom rade je veľmi podstatné dobré meno firmy a jej dlhodobá tradícia na slovenskom trhu, pozitívne referencie od klientov a ponúkaný servis.

Chcem vyskúšať zadarmo

Žiaľ, dobrých príkladov na našom trhu nie je mnoho. Jedným z najlepších, ku ktorým sa nám podarilo dopátrať pri surfovaní internetom, je spoločnosť Orin. Táto firma s už 22 – ročnou tradíciou sa zaoberá predajom magnetoterapeutických prístrojov.  Ich stránka je prehľadná, interaktívna a ponúka dokonca videoreferencie od spokojných klientov. Navyše, ich prístroje si môžete nezáväzne vyskúšať a to úplne zdarma.

Na solídnosť firmy poukazuje fakt, že spolupracuje s viacerými lekármi, ktorých je možné cez stránku kontaktovať.

magnet-clovek-r800_res.jpg

Magnetizmus a ľudský organizmus

Magnetizmus nepochybne lieči. To zistili ľudia už pred tisíckami rokov. V minulosti šlo predovšetkým o pôsobenie prirodzeného magnetizmu niektorých hornín, alebo umelého permanentného magnetu. Terapia magnetom sa stala postupne súčasťou rehabilitácií a kúpeľných procedúr. Dnes sa využíva v zdravotníckej praxi nízkofrekvenčné pulzné magnetické pole, ktoré je pre živé organizmy nielenže  neškodné, ale naopak, veľmi priaznivo ovplyvňuje procesy v tele. Pôsobí na bunky, zlepšuje priechodnosť ich membrán a proces látkovej výmeny. Tým sa spúšťajú ozdravné procesy, ktoré cez  imunitný systém riadi centrálna nervová sústava.

Chcem vyskúšať zadarmo

Magnet vám vo väčšine prípadov predpíšu ako rehabilitáciu pri ochorení pohybového aparátu, ktoré sú veľmi často spojené s bolesťami. Najčastejšie ide o problémy s kĺbmi, chrbticou, alebo svalstvom. Magnet ale zmierňuje aj bolesti hlavy, pôsobí na niektoré dermatologické problémy alebo problémy urologicko-gynekologicko-sexuálne. Účinky sú výborné.

Pulzná magnetoterapia v praxi :

- je vhodná v kombinácii s klasickou rehabilitáciou, s výnimkou elektroliečby

- nie je návyková a nemá vedľajšie účinky

-obnovuje autoregulačné funkcie organizmu a zvyšuje imunitu

-skracuje dobu liečby zápalov v súčinnosti s klasickou liečbou

-upokojuje svrbivé kožné ochorenia

Chcem vyskúšať zadarmo

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu