Nedeľa, 26. jún, 2022 | Meniny má Adriána

Objavte netušené možnosti nových firemných kreditných kariet

Nové kreditné karty môžu priniesť do firmy viac, ako očakávate. Úspešné podnikanie si často vyžaduje rýchle rozhodnutia.

Úspešné podnikanie si často vyžaduje rýchle rozhodnutia a prináša nečakané cesty i výdavky. Pri všetkých týchto situáciách je dobré mať pri sebe partnera, ktorý vás podrží – silnú firemnú kreditnú kartu. S dostatočne vysokým úverovým limitom, s odmenou za nákupy a ELITE kartičkou, ktorá vám otvorí dvere do VIP salónikov na letiskách vo Viedni i v Prahe.

Ten, kto riadi firmu a pracovný tím, dobre vie, že financie musí mať vždy pod kontrolou. Je však škoda strácať čas zdĺhavými operáciami, keď ho môžete venovať dôležitým obchodným rokovaniam. „Poznáme potreby podnikateľov , a preto sme im na mieru pripravili nové firemné karty MasterCard, ktoré majú viacero veľmi užitočných funkcionalít a dokážu tak byť praktickým pomocníkom v biznise,“ vysvetľuje Andrej Viceník, riaditeľ odboru malých a stredných podnikov VÚB banky. MasterCard Business World a MasterCard Business Gold nie sú viazané na bežný firemný účet v banke. Umožňujú však posielať peniaze z kreditnej karty na akýkoľvek účet jednoducho cez Internet banking a tak flexibilne uhrádzať svoje faktúry. Zároveň majiteľa karty upozorňujú na každý pohyb na karte – dostávate SMS alebo e-mail o všetkých uskutočnených transakciách, mesačnom výpise i prijatej úhrade. Dokážu však ešte oveľa viac.

Bonus za nákupy

MasterCard Business World a MasterCard Business Gold  sú veľkorysé. Umožnia vám čerpať peniaze až do výšky schváleného úverového limitu a ten je oproti starším firemným kartám podstatne vyšší, môže dosiahnuť až 20 000 eur. Majitelia kreditnej karty MasterCard Business World získavajú späť automaticky až 0,5% z každej platby kartou, nezáleží na tom, či platia v kamennom obchode alebo na internete.  Hodnotu vyplateného Money back-u uvidíte na mesačnom výpise. „Raz mesačne banka vyplatí  peňažný bonus za nákupy počas daného cyklu,“ dodáva Andrej Viceník.  MasterCard Business World dokonca môžu mať klienti až s 50% zľavou z mesačného poplatku – stačí urobiť obrat mesačne aspoň 400 eur.

Elite kartička, ktorá má všade dvere otvorené

Ku firemných kreditných kariet MasterCard   dostanete automaticky aj ELITE kartičku, ktorej výhody oceníte hlavne na cestách. Zabezpečí vám, majiteľovi karty, bezplatný vstup do VIP letiskových salónikov na medzinárodných letiskách vo Viedni a v Prahe a spolu s držiteľom môžu vstupovať do salónika aj jeho spolucestujúci. .  Aktuálne je v ELITE programe zahrnutých viac ako 40 obchodných partnerov, ktorí poskytujú rôzne benefity pre držiteľov prémiových kreditných kariet MasterCard. Môžete s výhodnými zľavami nakupovať softvéry, objednávať kuriéra, využívať služby špičkových hotelov a mnoho ďalších výhod. Na vašich cestách sa môžete spoľahnúť aj na balík cestovného poistenia.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Prerastená tráva, veľký pozemok, svahovitý terén. Takéto podmienky nezvládne akákoľvek kosačka, no s bubnovou to bude hračka.

INZERCIA 24. jún

V Základnej škole na Drábovej ulici sa bude od budúceho roka vzdelávať 41 zdravotne znevýhodnených detí.

24. jún

Vyjadril sa prednosta Nemocnice AGEL Košice-Šaca MUDr. Peter Polan, PhD., MPH