Vecný dar pre Detské kardiocentrum v Bratislave

Vecný dar v hodnote 7 200 EUR - dva identické EKG prístroje odovzdá spoločnosť CEWE, a.s. na tlačovej konferencii dňa 28.2.2017.

Vecný dar v hodnote 7 200 EUR - dva identické EKG prístroje odovzdá spoločnosť CEWE, a.s. na tlačovej konferencii dňa 28.2.2017.

Spoločnosť CEWE, a.s. sa dlhodobo angažuje v oblasti podpory sociálnych a charitatívnych projektov a už niekoľko rokov je partnerom Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. V minulom roku sa rozhodla pomôcť malým pacientom a z predaja každého CEWE KALENDÁRA objednaného do 31.12.2016 venovala 50 centov na nákup EKG prístroja pre Detské kardiocentrum v Bratislave.

Vecný dar v hodnote 7 200 EUR - dva identické EKG prístroje odovzdá spoločnosť CEWE, a.s. na tlačovej konferencii dňa 28.2.201711:00 , v priestoroch Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave na 5.poschodí.

Detské kardiocentrum Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave, a.s. je jediné špecializované pracovisko svojho druhu na Slovensku, ktoré poskytuje starostlivosť o deti s vrodenými a získanými srdcovými chybami. Bolo založené v roku 1992 a nadviazalo na činnosť I. detskej kliniky DFNsP a Oddelenia detskej kardiológie a kardiochirurgie na ÚKVCH v Bratislave.

Elektrokardiografia (EKG) je základné medicínske vyšetrenie v pediatrických, internistických a chirurgických odboroch. EKG zaznamenáva elektrickú činnosť srdca a jeho pomocou sa dajú diagnostikovať vrodené, aj získané chyby srdca a tiež poruchy rytmu. Používa sa na vyšetrenie všetkých vekových kategórií – od novorodencov až po starých ľudí. EKG prístroj pomocou končatinových a hrudných elektród zaznamenáva činnosť srdca a automaticky ju v súčasných moderných prístrojoch vyhodnocuje.

Viac informácií: Lucia Šimonová, 0918 918 887, lucia.simonova@cewe.sk

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.