Vecný dar pre Detské kardiocentrum v Bratislave

Vecný dar v hodnote 7 200 EUR - dva identické EKG prístroje odovzdá spoločnosť CEWE, a.s. na tlačovej konferencii dňa 28.2.2017.

Vecný dar v hodnote 7 200 EUR - dva identické EKG prístroje odovzdá spoločnosť CEWE, a.s. na tlačovej konferencii dňa 28.2.2017.

Spoločnosť CEWE, a.s. sa dlhodobo angažuje v oblasti podpory sociálnych a charitatívnych projektov a už niekoľko rokov je partnerom Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. V minulom roku sa rozhodla pomôcť malým pacientom a z predaja každého CEWE KALENDÁRA objednaného do 31.12.2016 venovala 50 centov na nákup EKG prístroja pre Detské kardiocentrum v Bratislave.

Vecný dar v hodnote 7 200 EUR - dva identické EKG prístroje odovzdá spoločnosť CEWE, a.s. na tlačovej konferencii dňa 28.2.201711:00 , v priestoroch Detského kardiocentra Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave na 5.poschodí.

Detské kardiocentrum Národného ústavu srdcových a cievnych chorôb v Bratislave, a.s. je jediné špecializované pracovisko svojho druhu na Slovensku, ktoré poskytuje starostlivosť o deti s vrodenými a získanými srdcovými chybami. Bolo založené v roku 1992 a nadviazalo na činnosť I. detskej kliniky DFNsP a Oddelenia detskej kardiológie a kardiochirurgie na ÚKVCH v Bratislave.

Elektrokardiografia (EKG) je základné medicínske vyšetrenie v pediatrických, internistických a chirurgických odboroch. EKG zaznamenáva elektrickú činnosť srdca a jeho pomocou sa dajú diagnostikovať vrodené, aj získané chyby srdca a tiež poruchy rytmu. Používa sa na vyšetrenie všetkých vekových kategórií – od novorodencov až po starých ľudí. EKG prístroj pomocou končatinových a hrudných elektród zaznamenáva činnosť srdca a automaticky ju v súčasných moderných prístrojoch vyhodnocuje.

Viac informácií: Lucia Šimonová, 0918 918 887, lucia.simonova@cewe.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu