100 krajín Lovca zážitkov

V termíne od 1. do 14.marca 2017, budú mať návštevníci fotografie, cestovania a zážitkov možnosť opäť vidieť putovnú výstavu cestovateľa a fotografa MUDr. Ľuboša Fellnera v OC Eurovea. V rámci výstavy fotografií Vás pozývame na autogramiádu jeho knihy fotografií, ktoré zachytil na Leica Summilux M-35 mm, f 1.4. ASPH. Ide o limitovanú edíciu 117 stranovej CEWE FOTOKNIHY cestovateľských zážitkov. Samotný predaj knihy má charitatívny rozmer, nakoľko 100 percent výťažku z predaja ide na charitatívne projekty podpory vzdelanosti na miestach, ako sú Srí Lanka – Jaffna, Swazijské kráľovstvo – lýceum, Základná škola v horách Ekvádoru.  Srdečne Vás pozývame na slávnostné otvorenie výstavy, ktoré bude spojené s krstom a autogramiádou limitovanej CEWE FOTOKNIHY Lovec zážitkov, druhá časť - 3.marca 2017 o 17:00 v OC Eurovea, pred predajňou Fotolab - CEWE o 17:00.  Podľa organizácie TCC (Travelers´Cetury Club) so sídlom v USA precestoval Ľuboš Fellner doteraz 182 destinácií na všetkých kontinentoch. Pre túto knihu vybral iba tie najexotickejšie miesta našej planéty, kde sa doteraz dostal len málokto. Každá z fotografií je sprevádzaná unikátnym príbehom, ktorý je rovnako dôležitý ako samotná fotografia.  Knihu si môžete zakúpiť v predajni Fotolab v Eurovea alebo prostredníctvom e-shopu.   Spoločnosť CEWE pôsobí na Slovensku od roku 1995 (do roku 2006 pod názvom FOTOLAB Slovakia) a je dcérskou spoločnosťou nemeckého koncernu CEWE. Skupina CEWE pôsobí v 24 krajinách Európy, kde prevádzkuje 11 moderných fotografických laboratórií a je poprednou fotoslužbou v Európe a inovačným online partnerom v oblasti tlače. Spoločnosť spracúva klasické aj digitálne fotografie v profesionálnej kvalite. Okrem toho ponúka ďalšie originálne produkty ako fotodarčeky, fotoobrazy, fotokalendáre, pohľadnice a CEWE FOTOKNIHU. CEWE FOTOKNIHA je najobľúbenejšou fotoknihou v Európe, ocenená prestížnymi cenami ako najlepší produkt. Maloobchodná sieť 15-tich špecializovaných fotopredajní pokrýva takmer celé Slovensko. Okrem vlastnej siete predajní FOTOLAB spolupracuje CEWE s mnohými obchodnými partnermi v rámci celej Slovenskej republiky.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.