100 krajín Lovca zážitkov

V termíne od 1. do 14.marca 2017, budú mať návštevníci fotografie, cestovania a zážitkov možnosť opäť vidieť putovnú výstavu cestovateľa a fotografa MUDr. Ľuboša Fellnera v OC Eurovea. V rámci výstavy fotografií Vás pozývame na autogramiádu jeho knihy fotografií, ktoré zachytil na Leica Summilux M-35 mm, f 1.4. ASPH. Ide o limitovanú edíciu 117 stranovej CEWE FOTOKNIHY cestovateľských zážitkov. Samotný predaj knihy má charitatívny rozmer, nakoľko 100 percent výťažku z predaja ide na charitatívne projekty podpory vzdelanosti na miestach, ako sú Srí Lanka – Jaffna, Swazijské kráľovstvo – lýceum, Základná škola v horách Ekvádoru.  Srdečne Vás pozývame na slávnostné otvorenie výstavy, ktoré bude spojené s krstom a autogramiádou limitovanej CEWE FOTOKNIHY Lovec zážitkov, druhá časť - 3.marca 2017 o 17:00 v OC Eurovea, pred predajňou Fotolab - CEWE o 17:00.  Podľa organizácie TCC (Travelers´Cetury Club) so sídlom v USA precestoval Ľuboš Fellner doteraz 182 destinácií na všetkých kontinentoch. Pre túto knihu vybral iba tie najexotickejšie miesta našej planéty, kde sa doteraz dostal len málokto. Každá z fotografií je sprevádzaná unikátnym príbehom, ktorý je rovnako dôležitý ako samotná fotografia.  Knihu si môžete zakúpiť v predajni Fotolab v Eurovea alebo prostredníctvom e-shopu.   Spoločnosť CEWE pôsobí na Slovensku od roku 1995 (do roku 2006 pod názvom FOTOLAB Slovakia) a je dcérskou spoločnosťou nemeckého koncernu CEWE. Skupina CEWE pôsobí v 24 krajinách Európy, kde prevádzkuje 11 moderných fotografických laboratórií a je poprednou fotoslužbou v Európe a inovačným online partnerom v oblasti tlače. Spoločnosť spracúva klasické aj digitálne fotografie v profesionálnej kvalite. Okrem toho ponúka ďalšie originálne produkty ako fotodarčeky, fotoobrazy, fotokalendáre, pohľadnice a CEWE FOTOKNIHU. CEWE FOTOKNIHA je najobľúbenejšou fotoknihou v Európe, ocenená prestížnymi cenami ako najlepší produkt. Maloobchodná sieť 15-tich špecializovaných fotopredajní pokrýva takmer celé Slovensko. Okrem vlastnej siete predajní FOTOLAB spolupracuje CEWE s mnohými obchodnými partnermi v rámci celej Slovenskej republiky.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu