Nábytok a Bývanie 2017

Pozornosť každého, kto chce mať trendy domácnosť sa od 7. do 12.3.2017 upriami na výstavisko v Nitre.

Pozornosť každého, kto chce mať trendy domácnosť sa od 7. do 12.3.2017 upriami na výstavisko v Nitre, kde sa bude konať veľtrh Nábytok a Bývanie 2017.

„Viac ako 400 vystavovateľov na jednom mieste“

Nekonečné kilometre cestovania do showroomov jednotlivých výrobcov nahradí jedna cesta, kde budú všetci na jednom mieste. Pohodlie nákupu cez internet má určite svoje opodstatnenie, no z fotky nie je možné zistiť nakoľko je gauč pohodlný, nakoľko je kuchynská zostava skutočne ergonomická a pod. Vyskúšať si výrobok a priamo konzultovať jeho výhody s predajcom je nenahraditeľné, a to obzvlášť ak je predajcov niekoľko stoviek pod jednou strechou. Skoro týždeň trvajúci veľtrh Nábytok a Bývanie sa uskutoční od 7. do 13.3.2017, tak neváhajte a všetci ste srdečne pozvaní.

„Každý sa môže zapojiť do súťaže o nábytok do celého bytu“

Všetky zakúpené vstupenky na veľtrh Nábytok a Bývanie 2017 budú zlosovateľné. Ceny do tomboly venujú členské spoločnosti Zväzu spracovateľov dreva Slovenskej republiky. Žrebovacie osudie sa bude nachádzať v pavilóne N. 1.cena bude zariadenie do 2-izbového bytu od D-NÁBYTOK, Lučenec. 2.cena bude sedacia súprava od GKT, s.r.o., Topoľčany. 3.cena Sedacia súprava od MOLITEX, Krajné.

4.cena bude manželská posteľ ADELA s roštom a matrace od firiem WE-TEC, s.r.o., Bratislava a Materasso Slovakia, s.r.o. Oravské veselé. 5.cena bude praktické vybavenie od firmy Blum do kavlitných kuchynských zásuviek venujeTrendwood-twd, s.r.o. Banská Bystrica. 6.cena bude stôl a 4 stoličky do kuchyne od Domov Združenie, Topoľčany.

„Skoro 80 000 návštevníkov v roku 2016“

Počas šiestich dní veľtrhu Nábytok a Bývanie do výstaviska Agrokomplex v Nitre prúdia tisíce návštevníkov. Minulý rok si nové vybavenie do domácností prišlo vybrať 75 289 nadšencov noviniek na trhu s nábytkom. Veľký počet vystavovateľov zaručil každému, kto veľtrh navštívil, možnosť vidieť čo výrobcovia chystajú počas celého nasledujúceho obdobia. Z počtu vystavujúcich firiem 450 sa určite dalo vybrať. Návšteva podujatia s výstavnou plochou 24 000m2 zaberie skoro celý deň, a preto sa organizátori postarali aj o bohatý sprievodný program.

„20 rokov Fóra dizajnu a 2 ročník výstavy Moderné drevodomy“

Medzi sprievodné podujatia veľtrhu sa zaradí dvadsiaty ročník Fóra dizajnu, ktoré  je zamerané na prezentáciu autorského dizajnu. Ten bude rovnako, ako po minulé roky zameraný na jedinečnú tému, ktorej koncepciu zachytia dizajnéri do expozícií, aké sa budú dať vidieť len na výstavisku v Nitre, počas dní veľtrhu. V roku 2017 to bude 20 rokov dizajnu. Fórum dizajnu návštevník nenájde na žiadnom inom podujatí v rámci celého Slovenska. Mladí ale aj dlhšie pôsobiaci dizajnéri predstavia svoje odvážne vízie zhmotnené do nábytku v rámci spoločnej expozície.

Odborná i široká verejnosť sa už teraz môže tešiť na veľkolepú ponuku najúspešnejších firiem z domova aj zo zahraničia. Staňte sa súčasťou viac ako dve dekády trvajúcej tradície úspešného podujatia, ktoré prináša odbornosť a vysokú úroveň. Konferencie a prednášky zamerané na aktuality, trendy či smer celého odvetvia sústredia v Nitre najväčších odborníkov. Dôkazom odborného záujmu bolo aj 230 akreditovaných novinárov, ktorí podrobne dokumentovali celé podujatie.

Prísť do Nitry a vyhrať nábytok do celého bytu sa naozaj oplatí. Všetci ste srdečne pozvaní a nezabudnite! Nábytok a Bývanie v Nitre je podujatie aké na Slovensku nenájdete.

www.agrokomplex.sk

Pozvánka na veľtrh Nábytok a Bývanie 2017:

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.