Predávajú len to, čomu sami veria

Športová predajňa www.pro-body.sk vás očarí nielen širokým výberom tovaru a výživových doplnkov.

Športová predajňa www.pro-body.sk vás očarí nielen širokým výberom tovaru a výživových doplnkov pre rekreačných i profesionálnych športovcov, príťažlivým dizajnom, ale aj tým, že jej majiteľ je sám vášnivým športovcom a má okolo seba komunitu nadšencov behu, plávania a cyklistiky, s ktorými spolu zložili aj triatlonový tím pro-body. Ponúkajú iba to, čomu sami veria a vyskúšali to.

daha-1-r223_res.jpg

Pre vznik internetového obchodu pro-body.sk sa majiteľ Pavol Halža rozhodol v roku 2012. "Chcel som tak prepojiť vlastný životný štýl, ktorého veľkú časť tvorí šport s podnikaním. Tým, že predávam to, čím žijem, čo reálne používam, čomu verím a čo mám odskúšané, viem svojim zákazníkom ponúknúť tovar, s ktorým budú spokojní," vysvetľuje.

Nielen predáva, aj poradí

Pri kontraktoch s dodávateľmi renomovaných značiek mal výhodu v tom, že už od roku 2004 podniká v oblasti relaxu a krásy v priestoroch na Letnej 40, kde ho môžu zákazníci aj osobne nájsť, poradiť sa pri výbere vhodných športových potrieb. V ponuke nájdete kompletné bežecké potreby - oblečenie, obuv, čelovky, športtestery, triatlonove doplnky, či cyklistické dresy, cyklopočítače, trenažéry, svetlá a okuliare. Majiteľ je hrdý na to, že môže zákazníkom ponúknúť najširší výber značky Speedo pre plavcov na východe Slovenska, ktorý inde v takom rozsahu nenájdete.

Po e-shope kamenný obchod

" Keď sa internetový obchod www.pro-body.sk úspešne rozbehol a zákazníkov pribúdalo, začal som premýšľať o otvorení kamenného obchodu, kde by si športoví nadšenci mohli tovar vyskúšať, poradiť sa. Otvorili sme ho minulý rok a ukázalo sa, že v Košiciach je potenciál a pribúda ľudí, ktorí sa chcú behu, plávaniu, cyklistike vo voľnom čase venovať. V súčasnosti už obchod funguje na väčšej ploche a celý sortiment, ktorý ponúkame, môžete nájsť prehľadne usporiadaný aj s odborným predavačom. Teší ma, že spokojných zákazníkov pribúda, nielen ako obchodníka, ale aj športovca. Tým, že predávam to, čo sám používam a čomu verím sa vytvára dôvera so zákazníkmi," hovorí Pavol Halža.

Spojil nadšencov triatlonu

O tom, že je srdcom športovec svedčí aj založenie Triatlon klubu pro-body, ktorý spojil nadšencov triatlonu.

" Vznik pro-body triatlon teamu siaha do leta 2015. Zrodil sa zo skvelej partie ľudí, ktorá sa venovala na amatérskej úrovni triatlonu a duatlonu. Po niekoľkých stretnutiach sme sa dohodli na výrobe dresov. Začalo sa pretekať pod značkou pro-body.sk a po niekoľkých mesiacoch spoločného fungovania sa vykryštalizovalo jadro pretekárov, ktorí mali ambície byť medzi najlepšími pretekármi na Slovensku. Aby sme mohli aj oficiálne zbierať body do Slovenského pohára v triatlone a duatlone, rozhodli sme sa zaregistrovať klub už oficiálne do STU (Slovenská triatlonová únia). Od 1.1.2016 už fungujeme oficiálne a sme registrovaní na Slovenskej triatlonovej únii pod oficiálnym názvom pro-body triatlon team Košice (PROKE). Máme v tíme výborného bežca a triatlonistu Daniela Kravianského, ktorý má veľkú zásluhu na založení klubu, bývalého pólistu Ľubomíra Rédaja, Petra Jurašku a ďalších. čestným členom je Rado Bujdoš, ktorý nám pomáha pri budovaní mladého tímu a je známy najmä ako účastník súťaží Ironman, " doplnil Pavol Halža.

Ak máte k športu blízko alebo ste sa nechali inšpirovať nadšením majiteľa a jeho tímu, okrem športových potrieb a výživovoých doplnkov, sa môžete zapojiť aj do sympatickej akcie, ktorú organizujú každý utorok o šiestej podvečer - Beh s Pro-body večernými Košicami.

www.pro-body.sk

PREDAJŇA KOŠICE

Letná 40 - pri VUB banke

040 01 Košice

tel: +421 905 80 80 83

info@pro-body.sk

Po-Pi: 10.00 - 18.00
So: 9.00 - 12.00

Ne: Zatvorené

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana