MBA pre lídrov budúcnosti

MBA je vo svete najvyššie uznávaná manažérska kvalifikácia určená pre manažérov s ambíciou pôsobiť vo vrcholových pozíciách.

Študijný program MBA je vo svete najvyššie uznávaná manažérska kvalifikácia určená pre manažérov s ambíciou pôsobiť vo vrcholových riadiacich pozíciách. Spoločnosti v neustále sa meniacom prostredí uprednostňujú vo svojom tíme manažérov s medzinárodným profilom schopných pružne a kvalifikovane rozhodovať v podmienkach súčasných globalizovaných, rýchlo sa meniacich trhov. Cieľom programu MBA je pripraviť pre prax práve takýchto absolventov.

Program MBA v anglickom jazyku organizuje Bratislavská Business School Ekonomickej univerzity v Bratislave v spolupráci s Franklin University, Columbus v Ohio, USA pod vedením skúsených lektorov z Franklin University a z Ekonomickej univerzity v Bratislave. Program má akreditáciu IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education). Prínosom programu je získanie poznatkov a skúseností z oblasti manažmentu, zvýšenie kvalifikácie a možnosti urýchlenia kariérneho rastu.

Ďalšie výhody MBA štúdia

• získate konkurenčnú výhodu oproti svojim kolegom
  • získate diplom z uznávanej americkej univerzity
  • spoznáte úspešných ľudí, vybudujete si novú sieť kontaktov
  • budete schopní strategicky myslieť a prezentovať seba i firmu
  • orientácia výučby na riešenie situácií z reálneho prostredia

Podmienky prijatia

• ukončené vysokoškolské vzdelanie (minimálne bakalársky stupeň)
  • aktívna znalosť anglického jazyka (uznávajú sa jazykové certifikáty TOEFL alebo IELTS, prípadne overenie znalosti jazyka prostredníctvo on-line systému Accuplacer)
  • kontakty na osoby z profesného alebo akademického prostredia, ktoré môžu poskytnúť referencie
  • úhrada školného a poplatkov

Doba trvania a forma MBA štúdia

MBA program sa skladá z 10 modulov, jeden modul trvá 8 týždňov, z toho dva po sebe nasledujúce víkendy je priama výučba a zvyšných 75 % je vo forme e-learningu. Celé štúdium trvá 20 mesiacov a prebieha výlučne v anglickom jazyku. Každý študent má prístup na vlastné užívateľské konto My Franklin (e-mail, knižnica, diskusie), ktoré môže plne využívať na komunikáciu a získavanie presných a promptných informácií. Študenti disponujú všetkými výhodami ako denní študenti Franklin University.

Tematické zameranie modulov

• Základy MBA
  • Podnikateľské prostredie
  • Manažment ľudských zdrojov
  • Marketingový manažment
  • Manažérska ekonómia
  • Manažment medzinárodného obchodu
  • Operatívny a projektový manažment
  • Finančné a manažérske účtovníctvo
  • Podnikové financie
  • Strategický manažment

Viac informácií nájdete na stránke www.euba.sk/mba.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.