MBA pre lídrov budúcnosti

MBA je vo svete najvyššie uznávaná manažérska kvalifikácia určená pre manažérov s ambíciou pôsobiť vo vrcholových pozíciách.

Študijný program MBA je vo svete najvyššie uznávaná manažérska kvalifikácia určená pre manažérov s ambíciou pôsobiť vo vrcholových riadiacich pozíciách. Spoločnosti v neustále sa meniacom prostredí uprednostňujú vo svojom tíme manažérov s medzinárodným profilom schopných pružne a kvalifikovane rozhodovať v podmienkach súčasných globalizovaných, rýchlo sa meniacich trhov. Cieľom programu MBA je pripraviť pre prax práve takýchto absolventov.

Program MBA v anglickom jazyku organizuje Bratislavská Business School Ekonomickej univerzity v Bratislave v spolupráci s Franklin University, Columbus v Ohio, USA pod vedením skúsených lektorov z Franklin University a z Ekonomickej univerzity v Bratislave. Program má akreditáciu IACBE (International Assembly for Collegiate Business Education). Prínosom programu je získanie poznatkov a skúseností z oblasti manažmentu, zvýšenie kvalifikácie a možnosti urýchlenia kariérneho rastu.

Ďalšie výhody MBA štúdia

• získate konkurenčnú výhodu oproti svojim kolegom
  • získate diplom z uznávanej americkej univerzity
  • spoznáte úspešných ľudí, vybudujete si novú sieť kontaktov
  • budete schopní strategicky myslieť a prezentovať seba i firmu
  • orientácia výučby na riešenie situácií z reálneho prostredia

Podmienky prijatia

• ukončené vysokoškolské vzdelanie (minimálne bakalársky stupeň)
  • aktívna znalosť anglického jazyka (uznávajú sa jazykové certifikáty TOEFL alebo IELTS, prípadne overenie znalosti jazyka prostredníctvo on-line systému Accuplacer)
  • kontakty na osoby z profesného alebo akademického prostredia, ktoré môžu poskytnúť referencie
  • úhrada školného a poplatkov

Doba trvania a forma MBA štúdia

MBA program sa skladá z 10 modulov, jeden modul trvá 8 týždňov, z toho dva po sebe nasledujúce víkendy je priama výučba a zvyšných 75 % je vo forme e-learningu. Celé štúdium trvá 20 mesiacov a prebieha výlučne v anglickom jazyku. Každý študent má prístup na vlastné užívateľské konto My Franklin (e-mail, knižnica, diskusie), ktoré môže plne využívať na komunikáciu a získavanie presných a promptných informácií. Študenti disponujú všetkými výhodami ako denní študenti Franklin University.

Tematické zameranie modulov

• Základy MBA
  • Podnikateľské prostredie
  • Manažment ľudských zdrojov
  • Marketingový manažment
  • Manažérska ekonómia
  • Manažment medzinárodného obchodu
  • Operatívny a projektový manažment
  • Finančné a manažérske účtovníctvo
  • Podnikové financie
  • Strategický manažment

Viac informácií nájdete na stránke www.euba.sk/mba.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.