Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

S podkladmi pre stavebné povolenie pomôže Geoportál

Kupujete stavebný pozemok alebo chcete stavať? Ušetrite čas vďaka novej aplikácii.

Pre získanie stavebného povolenia budete potrebovať aj Vyjadrenie k existencii elektrických sietí. Ak sa vaša stavba nachádza na západnom Slovensku, využite pre získanie tohto dokumentu novú webovú aplikáciu Západoslovenskej distribučnej, Geoportál. Ušetríte čas na kontaktovanie distribučnej spoločnosti a rýchlo si overíte, či sa na vašom pozemku nachádzajú inžinierske siete pre zriadenie elektrickej prípojky, prípadne či nie je zaťažený  zariadením distribútora elektrickej energie.

Aj odstávku elektriny preveríte on-line

Geoportál môže byť pre vás užitočný aj v prípade, že už vaša stavba stojí. Ak potrebujete zistiť, či je na vašom odbernom mieste plánovaná v nasledujúcich 21 dňoch odstávka elektrickej energie a ako dlho bude trvať, alebo ak je vaše odberné miesto aktuálne postihnuté poruchou a chcete vedieť predpokladaný čas jej odstránenia, kliknite na www.zsdis.sk/Geoportal.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?