Piatok, 23. október, 2020 | Meniny má AlojziaKrížovkyKrížovky

S podkladmi pre stavebné povolenie pomôže Geoportál

Kupujete stavebný pozemok alebo chcete stavať? Ušetrite čas vďaka novej aplikácii.

Pre získanie stavebného povolenia budete potrebovať aj Vyjadrenie k existencii elektrických sietí. Ak sa vaša stavba nachádza na západnom Slovensku, využite pre získanie tohto dokumentu novú webovú aplikáciu Západoslovenskej distribučnej, Geoportál. Ušetríte čas na kontaktovanie distribučnej spoločnosti a rýchlo si overíte, či sa na vašom pozemku nachádzajú inžinierske siete pre zriadenie elektrickej prípojky, prípadne či nie je zaťažený  zariadením distribútora elektrickej energie.

Aj odstávku elektriny preveríte on-line

Geoportál môže byť pre vás užitočný aj v prípade, že už vaša stavba stojí. Ak potrebujete zistiť, či je na vašom odbernom mieste plánovaná v nasledujúcich 21 dňoch odstávka elektrickej energie a ako dlho bude trvať, alebo ak je vaše odberné miesto aktuálne postihnuté poruchou a chcete vedieť predpokladaný čas jej odstránenia, kliknite na www.zsdis.sk/Geoportal.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

O levočský „nanozázrak“ sa zaujíma európsky trh

Helske vyrába na Spiši stopercentný slovenský produkt.