S podkladmi pre stavebné povolenie pomôže Geoportál

Kupujete stavebný pozemok alebo chcete stavať? Ušetrite čas vďaka novej aplikácii.

Pre získanie stavebného povolenia budete potrebovať aj Vyjadrenie k existencii elektrických sietí. Ak sa vaša stavba nachádza na západnom Slovensku, využite pre získanie tohto dokumentu novú webovú aplikáciu Západoslovenskej distribučnej, Geoportál. Ušetríte čas na kontaktovanie distribučnej spoločnosti a rýchlo si overíte, či sa na vašom pozemku nachádzajú inžinierske siete pre zriadenie elektrickej prípojky, prípadne či nie je zaťažený  zariadením distribútora elektrickej energie.

Aj odstávku elektriny preveríte on-line

Geoportál môže byť pre vás užitočný aj v prípade, že už vaša stavba stojí. Ak potrebujete zistiť, či je na vašom odbernom mieste plánovaná v nasledujúcich 21 dňoch odstávka elektrickej energie a ako dlho bude trvať, alebo ak je vaše odberné miesto aktuálne postihnuté poruchou a chcete vedieť predpokladaný čas jej odstránenia, kliknite na www.zsdis.sk/Geoportal.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.