Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

S podkladmi pre stavebné povolenie pomôže Geoportál

Kupujete stavebný pozemok alebo chcete stavať? Ušetrite čas vďaka novej aplikácii.

Pre získanie stavebného povolenia budete potrebovať aj Vyjadrenie k existencii elektrických sietí. Ak sa vaša stavba nachádza na západnom Slovensku, využite pre získanie tohto dokumentu novú webovú aplikáciu Západoslovenskej distribučnej, Geoportál. Ušetríte čas na kontaktovanie distribučnej spoločnosti a rýchlo si overíte, či sa na vašom pozemku nachádzajú inžinierske siete pre zriadenie elektrickej prípojky, prípadne či nie je zaťažený  zariadením distribútora elektrickej energie.

Aj odstávku elektriny preveríte on-line

Geoportál môže byť pre vás užitočný aj v prípade, že už vaša stavba stojí. Ak potrebujete zistiť, či je na vašom odbernom mieste plánovaná v nasledujúcich 21 dňoch odstávka elektrickej energie a ako dlho bude trvať, alebo ak je vaše odberné miesto aktuálne postihnuté poruchou a chcete vedieť predpokladaný čas jej odstránenia, kliknite na www.zsdis.sk/Geoportal.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.