Nová iniciatíva študentov láka na hodnotné diskusie

Paneurópska vysoká škola v Bratislave otvára diskusie s odborníkmi z mediálnej a marketingovej oblasti. Projekt, ktorý je výhradne v rukách študentov Fakulty masmédií PEVŠ, má potenciál zaujať aj širšiu verejnosť.

V týchto dňoch študenti Paneurópskej vysokej školy získali jedinečnú možnosť debatovať s odborníkmi z oblasti médií a marketingu. Študenti si pre nich na pravidelnej báze pripravili sériu diskusií s názvom Po škole. Diskusné ringy sa začali 1.marca a budú pokračovať každú stredu do konca tohto semestra. Stretnutia prebiehajú v priestoroch Mediálneho centra Paneurópskej vysokej školy na Nevädzovej ulici číslo 5.

Prvým, kto prijal pozvanie študentov, bol reklamný stratég Pavol Minár, ktorý študentom poodhalil históriu reklamy a reklamných kampaní. O úspechu tejto diskusie svedčia aj pozitívne ohlasy študentov a najmä vysoká účasť v mediálnom centre.

Ďalší z diskusných večerov pokračuje už 8.marca o 17:00 hod., kedy pozvanie prijal šéf spravodajstva TV Markíza - Henrich Krejča. 15.marca študenti privítajú generálneho riaditeľa spoločnosti O2 - Petra Gažíka.

Cieľom študentov je dokázať, že na Paneurópskej vysokej škole to žije aj „Po škole“. Ak vás zaujíma marketing, reklama a všetko okolo sveta médií, ostať po škole a zúčastniť sa diskusií v mediálnom centre je tá správna voľba! Neváhajte a príďte sa dozvedieť niečo nové.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.