Nová iniciatíva študentov láka na hodnotné diskusie

Paneurópska vysoká škola v Bratislave otvára diskusie s odborníkmi z mediálnej a marketingovej oblasti. Projekt, ktorý je výhradne v rukách študentov Fakulty masmédií PEVŠ, má potenciál zaujať aj širšiu verejnosť.

V týchto dňoch študenti Paneurópskej vysokej školy získali jedinečnú možnosť debatovať s odborníkmi z oblasti médií a marketingu. Študenti si pre nich na pravidelnej báze pripravili sériu diskusií s názvom Po škole. Diskusné ringy sa začali 1.marca a budú pokračovať každú stredu do konca tohto semestra. Stretnutia prebiehajú v priestoroch Mediálneho centra Paneurópskej vysokej školy na Nevädzovej ulici číslo 5.

Prvým, kto prijal pozvanie študentov, bol reklamný stratég Pavol Minár, ktorý študentom poodhalil históriu reklamy a reklamných kampaní. O úspechu tejto diskusie svedčia aj pozitívne ohlasy študentov a najmä vysoká účasť v mediálnom centre.

Ďalší z diskusných večerov pokračuje už 8.marca o 17:00 hod., kedy pozvanie prijal šéf spravodajstva TV Markíza - Henrich Krejča. 15.marca študenti privítajú generálneho riaditeľa spoločnosti O2 - Petra Gažíka.

Cieľom študentov je dokázať, že na Paneurópskej vysokej škole to žije aj „Po škole“. Ak vás zaujíma marketing, reklama a všetko okolo sveta médií, ostať po škole a zúčastniť sa diskusií v mediálnom centre je tá správna voľba! Neváhajte a príďte sa dozvedieť niečo nové.

Šesť dôvodov, prečo sa oplatí cestovať do Ruska

Ruské poklady sa dostali do hľadáčika cestovateľov nielen kvôli majstrovstvám.

Špeciálna príloha: Krížovky na leto

Prílohu pre všetkých, čo radi lúštia, nájdete už v piatok 20. júla v denníku SME.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

Gopass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.