Nová iniciatíva študentov láka na hodnotné diskusie

Paneurópska vysoká škola v Bratislave otvára diskusie s odborníkmi z mediálnej a marketingovej oblasti. Projekt, ktorý je výhradne v rukách študentov Fakulty masmédií PEVŠ, má potenciál zaujať aj širšiu verejnosť.

V týchto dňoch študenti Paneurópskej vysokej školy získali jedinečnú možnosť debatovať s odborníkmi z oblasti médií a marketingu. Študenti si pre nich na pravidelnej báze pripravili sériu diskusií s názvom Po škole. Diskusné ringy sa začali 1.marca a budú pokračovať každú stredu do konca tohto semestra. Stretnutia prebiehajú v priestoroch Mediálneho centra Paneurópskej vysokej školy na Nevädzovej ulici číslo 5.

Prvým, kto prijal pozvanie študentov, bol reklamný stratég Pavol Minár, ktorý študentom poodhalil históriu reklamy a reklamných kampaní. O úspechu tejto diskusie svedčia aj pozitívne ohlasy študentov a najmä vysoká účasť v mediálnom centre.

Ďalší z diskusných večerov pokračuje už 8.marca o 17:00 hod., kedy pozvanie prijal šéf spravodajstva TV Markíza - Henrich Krejča. 15.marca študenti privítajú generálneho riaditeľa spoločnosti O2 - Petra Gažíka.

Cieľom študentov je dokázať, že na Paneurópskej vysokej škole to žije aj „Po škole“. Ak vás zaujíma marketing, reklama a všetko okolo sveta médií, ostať po škole a zúčastniť sa diskusií v mediálnom centre je tá správna voľba! Neváhajte a príďte sa dozvedieť niečo nové.

Viete, kto stojí za udalosťami Novembra 89?

Tým, ktorí nám vybojovali slobodu, sa ešte nik nepoďakoval. O2 to chce zmeniť.

ČSOB: Najlepšou ochranou proti hackerom sú vzdelaní klienti

Už druhý rok spolupracuje ČSOB s agentúrou TRIAD Advertising na edukatívnom projekte Digitálna inteligencia.

V Nemocnici Košice-Šaca pomohla bariatria prvým dvom pacientom

Chirurgická klinika v Šaci rozšírila portfólio chirurgických výkonov o bariatrické operácie.

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity

Prijatie delegácie z Kyjevskej národnej ekonomickej univerzity Vadyma Hetmana