Nová iniciatíva študentov láka na hodnotné diskusie

Paneurópska vysoká škola v Bratislave otvára diskusie s odborníkmi z mediálnej a marketingovej oblasti. Projekt, ktorý je výhradne v rukách študentov Fakulty masmédií PEVŠ, má potenciál zaujať aj širšiu verejnosť.

V týchto dňoch študenti Paneurópskej vysokej školy získali jedinečnú možnosť debatovať s odborníkmi z oblasti médií a marketingu. Študenti si pre nich na pravidelnej báze pripravili sériu diskusií s názvom Po škole. Diskusné ringy sa začali 1.marca a budú pokračovať každú stredu do konca tohto semestra. Stretnutia prebiehajú v priestoroch Mediálneho centra Paneurópskej vysokej školy na Nevädzovej ulici číslo 5.

Prvým, kto prijal pozvanie študentov, bol reklamný stratég Pavol Minár, ktorý študentom poodhalil históriu reklamy a reklamných kampaní. O úspechu tejto diskusie svedčia aj pozitívne ohlasy študentov a najmä vysoká účasť v mediálnom centre.

Ďalší z diskusných večerov pokračuje už 8.marca o 17:00 hod., kedy pozvanie prijal šéf spravodajstva TV Markíza - Henrich Krejča. 15.marca študenti privítajú generálneho riaditeľa spoločnosti O2 - Petra Gažíka.

Cieľom študentov je dokázať, že na Paneurópskej vysokej škole to žije aj „Po škole“. Ak vás zaujíma marketing, reklama a všetko okolo sveta médií, ostať po škole a zúčastniť sa diskusií v mediálnom centre je tá správna voľba! Neváhajte a príďte sa dozvedieť niečo nové.

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.