Témou Diplomacie v praxi bol brexit

Hosťom Diplomacie v praxi bol veľvyslanec Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku, pán Andrew Garth.

Tretím hosťom prednáškového cyklu Diplomacia v praxi v letnom semestri bol 7. marca 2017 mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku, pán Andrew Garth. Keďže brexit je jednou z najdiskutovanejších tém nielen v rámci Európskej únie, prevažnú časť svojej prednášky venoval veľvyslanec Garth práve tejto problematike. Poukázal pritom na plusy aj mínusy vystúpenia jeho krajiny z EÚ, pričom, ako zdôraznil, v najbližšom čase stojí Spojené kráľovstvo pred výzvou hľadania nového pozitívneho partnerstva s EÚ. Téma brexitu dominovala aj v rámci mimoriadne bohatej diskusie.

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut