Témou Diplomacie v praxi bol brexit

Hosťom Diplomacie v praxi bol veľvyslanec Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku, pán Andrew Garth.

Tretím hosťom prednáškového cyklu Diplomacia v praxi v letnom semestri bol 7. marca 2017 mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Spojeného kráľovstva Veľkej Británie a Severného Írska na Slovensku, pán Andrew Garth. Keďže brexit je jednou z najdiskutovanejších tém nielen v rámci Európskej únie, prevažnú časť svojej prednášky venoval veľvyslanec Garth práve tejto problematike. Poukázal pritom na plusy aj mínusy vystúpenia jeho krajiny z EÚ, pričom, ako zdôraznil, v najbližšom čase stojí Spojené kráľovstvo pred výzvou hľadania nového pozitívneho partnerstva s EÚ. Téma brexitu dominovala aj v rámci mimoriadne bohatej diskusie.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.