Testovanie elektrobicyklov v košickom Cassovare

Elektrobicykle sa dajú teraz vyskúšať v košickej predajni ebajk®-Svet elektrobicyklov v Cassovare. Tento týždeň sa testuje zdarma.

Elektrobicykle sa dajú teraz vyskúšať v košickej predajni ebajk®-Svet elektrobicyklov v Cassovare. Tento týždeň sa testuje zdarma.

Odhoďte mýty o lenivých a starých a využite možnosť skúsiť si jazdu na ebajku vonku v exteriéri. Iba vy rozhodnete, ako veľmi vám malý elektrický motor s baterkou bude pomáhať. Lebo nemusí vôbec alebo môže veľmi.

Prvá skúsenosť

Ako už viac môže predajca ebajkov v Cassovare na Žriedlovej 7 výjsť cyklistom v ústrety ako postaviť svoje stany priamo pred obchodným centrom, aby si okoloidúci už len sadli na pripravený stroj a zažili euforický stav. Práve takto popisujú svoj prvý zážitok s ebajkom ľudia.

Intenzitu pomoci  si volíte Vy

Ebajkovanie je úplne obyčajné bicyklovanie, akurát nevypľujete dušu už po prvom kilometri. Navyše všetky tie krásne cyklistické cestičky s výhľadmi sú až v kopcoch a tak si zážitok musíte väčšinou vyšliapať. S ebajkom to všetko zvládnete s úsmevom na tvári. Stále ste síce nútení pedálovať a „makať“, ale intenzitu si volíte sami v štyroch režimoch pomoci.
ebajk-3-sirka-490pix-r171_res.jpeg

Haibike 2017, ale aj 2016

V týchto dňoch dostali do nového špecializovaného obchodno-servisného centra zameraného na elektrobicykle nové ebajky a ponúkajú tak všetkým zvedavcom a nadšencom športu vyskúšať si ich priamo pri pred Cassovarom. Príďte to vyskúšať aj s odborným sprievodným vysvetlením, ako elektrobicykel funguje.
ebajk-1-sirka-490pix-r721_res.jpeg

Značky ebajkov

Vznik košického centra je reakciou na dopyt východného Slovenska po moderných elektrobicykloch s najnovšími technológiami renomovaných výrobcov ako Haibike, Ghost, Winora, Sinus, či rastúci český Apache. Doterajšia ponuka podobných strojov na východe našej republiky bola výrazne obmedzená a rozhodne chýbalo aj kvalitné technické a servisné zázemie, ktoré si táto časť Slovenska rozhodne zaslúži.
ebajk-2-sirka-490pix-r615_res.jpeg

Budovanie košickej ebajk komunity

Dá sa očakávať, že keď sa košické ebajk centrum zastabilizuje svojou základňou spokojných zákazníkov a nadšencov, začne spolu s občianskym združením e-DNA - elektromobilita v krvi, aj na budovaní siete nabíjacích staníc v okolí. Je totiž potrebné, aby mala komunita ebajkerov zabezpečené služby, ktoré si zaslúžia. V oblasti Malých Karpát a Podunajskej nížine má ebajk connect veľkú pozitívnu odozvu, dokonca sieť ocenil i webový portál strtitup.sk, známy podporou výnimočných projektov. Vznikom košickej pobočky deklaruje ebajk® – Svet elektrobicyklov túžbu priblížiť sa cyklistom čo najbližšie a je hrdý, že obe jeho pobočky obopínajú Slovensko z východu a západu.

Viac info: www.ebajk.sk

A nájdete nás aj na Facebook-u.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.