Šťastie máme v krvi, prečo ho nezdieľať

Študenti a zamestnanci Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre sa aj tento rok rozhodli pre humánny čin – darovať krv.

Študenti a zamestnanci Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre sa aj tento rok rozhodli pre humánny čin – darovať krv.

V rámci Valentínskej kvapky krvi, ktorú 14. februára na pôde Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre organizovali členovia Miestneho spolku SČK pri SPU v Nitre v spolupráci s Národnou transfúznou službou prišlo do Kongresovej sály v Študentského domova A. Bernoláka 63 darcov. Z nich 51 vyhovelo podmienkam a mohlo darovať krv.msck2-r757_res.jpg

Z činnosti Miestneho spolku Slovenského Červeného kríža

Miestny spolok Slovenského Červeného kríža pri SPU v Nitre založili študenti SPU pred takmer 15 rokmi s cieľom šíriť myšlienku a princípy SČK medzi vysokoškolákmi. K jeho činnostiam patrí organizovanie bezplatných prednášok prvej predlekárskej pomoci pre študentov a zamestnancov univerzity, v rámci ktorých členovia spolku poskytujú rady a predvádzajú praktické zásady poskytovania prvej pomoci. Svoje vedomosti a zručnosti využívajú na rôznych spoločenských, kultúrnych a športových akciách, ktoré organizuje Nitra, univerzita alebo jej študenti. V spolupráci s Národnou transfúznou službou organizujú trikrát ročne mobilný odber krvi.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.