Sobota, 18. september, 2021 | Meniny má EugéniaKrížovkyKrížovky

Deň absolventov 2017 na EU v Bratislave

EU v Bratislave pomáha rôznymi aktivitami absolventom a študentom univerzity vo väzbe na ich uplatnenie na trhu práce.

Ekonomická univerzita v Bratislave pomáha rôznymi aktivitami absolventom a študentom univerzity vo väzbe na ich uplatnenie na trhu práce. Takouto aktivitou je aj Deň absolventov, ktorý sa uskutočnil 14. marca 2017 v priestoroch univerzity na Dolnozemskej ceste v Bratislave.

Toto podujatie je každý rok organizované ako veľtrh práce a kariérneho poradenstva a jedným z jeho cieľov je umožniť zúčastneným spoločnostiam priamy kontakt a konzultácie najmä s tohtoročnými absolventmi univerzity. Okrem toho môžu osloviť záujemcov z radov viac ako 8 tisíc študentov univerzity, a to aj v rámci sprievodných prednášok na veľtrhu.

Poslaním univerzity je nielen poskytovať študentom Ekonomickej univerzity v Bratislave kvalitné vzdelanie, ale aj spolupracovať s nimi z hľadiska uplatnenia nadobudnutých poznatkov v praxi. Deň absolventov je príležitosťou pre študentov a absolventov univerzity získať pracovné ponuky a kontakty. Je to zároveň vhodná príležitosť pre zúčastnené firmy stretnúť a vybrať si absolventov a študentov univerzity na rôzne pracovné pozície.

Skúsenosti z minulých rokov dokumentujú, že aj toto podujatie prispieva k faktu, že absolventi EU v Bratislave sa veľmi dobre uplatňujú v praxi.

Spoločnosť TPA spolupracuje s Ekonomickou univerzitou v Bratislave v rámci rôznych projektov a Dni kariéry sa zúčastňujeme pravidelne. Keďže každoročne prijímame absolventov a študentov do nášho trainee programu je pre nás zaujímavé predstaviť sa ako zamestnávateľ širokej skupine študentov priamo v ich domácom, univerzitnom prostredí. Vo všeobecnosti považujeme za veľmi dôležité a prínosné pre obe strany spoluprácu spoločností  s vysokými školami a oceňujeme iniciatívu Ekonomickej univerzity v rámci prípravy takéhoto podujatia.

Andrea Pleschová
HR manager, TPA Slovakia

“Rovnako ako po minulé roky, aj tento rok sa spoločnosť Mazars zúčastnila veľtrhu Deň absolventov zameraného na študentov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Počas mnohých rokov spolupráce s Kariérnym centrom EU v Bratislave môžeme len kladne hodnotiť vzájomnú kooperáciu, ústretový prístup a proaktívnu komunikáciu, ktorá viditeľne vyzdvihuje pre nás obrovské pozitíva spolupráce s Ekonomickou univerzitou v Bratislave.

Veľtrh nám dáva skvelú príležitosť zviditeľniť našu značku, no rovnako spoznať kandidátov a zmapovať ich aj naše očakávania. Vďaka dobrej propagácii medzi študentami a dobrému renomé veľtrhu sme ako spoločnosť privítali mnoho skvelých absolventov do našich tímov a pevne veríme, že ani tento ročník nebude výnimkou.”

Zuzana Černáková
Mazars

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Moderná vila z betónu

Máme pre vás tip na stavebný materiál, s ktorým to ľahko dosiahnete.

9 h

V Bratislave mali okoloidúci možnosť ochutnať 4 druhy vegánskych bagiet, ktoré chutia ako klasické bagety so syrom a šunkou.

INZERCIA 10 h

Výsledky hlasovania verejnosti v ankete Shell Parádna jazda.

13 h
Skryť Zatvoriť reklamu