Príležitosti a dobré tipy

Status „študent“ môže byť vstupenkou do sveta možností.

Status „študent“ môže byť vstupenkou do sveta možností, pokiaľ človek prekonáva hranice všednosti a prípadne na nejaký čas i štátu.

S cieľom vytvoriť jednotný priestor pre prezentáciu sprostredkovateľov stáží, štipendií, pobytov a aktivít zameraných pre študentov sa koncom roka 2016 v priestoroch Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre  uskutočnil Big Opportunity DAY.fem-petrilak-r234_res.jpg

Z podujatia Big Opportunity Day na Fakulte ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre

Pozvanie organizátorov, dobrovoľníckej organizácie študentov AZU (Aktivita zvyšuje úspech), prijali organizácie ponúkajúce príležitosti mimo republiky, a tiež tie, ktoré dobrovoľnícky pôsobia na pôde našej univerzity. Študenti si odnášali najmä odpovede na nejasnosti ohľadom vycestovania, hľadali so zástupcami organizácií možnosti študovať alebo pracovať v zahraničí, prípadne možno objavili nadšenie pre cestovanie a získali nové skúsenosti.

Špeciálny hosť dňa, cestovateľ Andrej Majláth, v prezentácii poskytol tipy na zvládnutie neočakávaných situácií a dôsledné využitie času počas cestovania. Veríme, že mnohým, ktorí sa zastavili, podujatie minimálne ušetrilo čas trávený hľadaním informácií a povzbudilo entuziazmus pre nové aktivity. Prajeme i ostatným, aby boli zdravo zvedaví a posúvali osobný potenciál nad rámec (školských) povinností.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu