Príležitosti a dobré tipy

Status „študent“ môže byť vstupenkou do sveta možností.

Status „študent“ môže byť vstupenkou do sveta možností, pokiaľ človek prekonáva hranice všednosti a prípadne na nejaký čas i štátu.

S cieľom vytvoriť jednotný priestor pre prezentáciu sprostredkovateľov stáží, štipendií, pobytov a aktivít zameraných pre študentov sa koncom roka 2016 v priestoroch Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre  uskutočnil Big Opportunity DAY.fem-petrilak-r234_res.jpg

Z podujatia Big Opportunity Day na Fakulte ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre

Pozvanie organizátorov, dobrovoľníckej organizácie študentov AZU (Aktivita zvyšuje úspech), prijali organizácie ponúkajúce príležitosti mimo republiky, a tiež tie, ktoré dobrovoľnícky pôsobia na pôde našej univerzity. Študenti si odnášali najmä odpovede na nejasnosti ohľadom vycestovania, hľadali so zástupcami organizácií možnosti študovať alebo pracovať v zahraničí, prípadne možno objavili nadšenie pre cestovanie a získali nové skúsenosti.

Špeciálny hosť dňa, cestovateľ Andrej Majláth, v prezentácii poskytol tipy na zvládnutie neočakávaných situácií a dôsledné využitie času počas cestovania. Veríme, že mnohým, ktorí sa zastavili, podujatie minimálne ušetrilo čas trávený hľadaním informácií a povzbudilo entuziazmus pre nové aktivity. Prajeme i ostatným, aby boli zdravo zvedaví a posúvali osobný potenciál nad rámec (školských) povinností.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi

Company´s autumn in the High Tatras

A good teambuilding or a good training should fulfil four main points that determine its success.

V Žiline sme vytvorili priestor, aby mladí ľudia neodišli

Stanicu sme chceli zrekonštruovať za milión korún, stálo to desať.