Príležitosti a dobré tipy

Status „študent“ môže byť vstupenkou do sveta možností.

Status „študent“ môže byť vstupenkou do sveta možností, pokiaľ človek prekonáva hranice všednosti a prípadne na nejaký čas i štátu.

S cieľom vytvoriť jednotný priestor pre prezentáciu sprostredkovateľov stáží, štipendií, pobytov a aktivít zameraných pre študentov sa koncom roka 2016 v priestoroch Fakulty ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre  uskutočnil Big Opportunity DAY.fem-petrilak-r234_res.jpg

Z podujatia Big Opportunity Day na Fakulte ekonomiky a manažmentu Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre

Pozvanie organizátorov, dobrovoľníckej organizácie študentov AZU (Aktivita zvyšuje úspech), prijali organizácie ponúkajúce príležitosti mimo republiky, a tiež tie, ktoré dobrovoľnícky pôsobia na pôde našej univerzity. Študenti si odnášali najmä odpovede na nejasnosti ohľadom vycestovania, hľadali so zástupcami organizácií možnosti študovať alebo pracovať v zahraničí, prípadne možno objavili nadšenie pre cestovanie a získali nové skúsenosti.

Špeciálny hosť dňa, cestovateľ Andrej Majláth, v prezentácii poskytol tipy na zvládnutie neočakávaných situácií a dôsledné využitie času počas cestovania. Veríme, že mnohým, ktorí sa zastavili, podujatie minimálne ušetrilo čas trávený hľadaním informácií a povzbudilo entuziazmus pre nové aktivity. Prajeme i ostatným, aby boli zdravo zvedaví a posúvali osobný potenciál nad rámec (školských) povinností.

Víťazom Stavbárskej olympiády odovzdajú ceny na DOD SvF STU

Už 2. ročník súťaže pre stredoškolákov - Stavbárskej olympiády - má za sebou jej organizátor Stavebná fakulta STU v Bratislave.

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.