Zavítajte do Záhrady v Mlynoch

Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva SPU v Nitre organizuje stretnutie v Záhrade.

Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva SPU v Nitre organizuje stretnutie v Záhrade.

Na stretnutie do Záhrady 29. - 30. marca 2017 pozýva Fakulta záhradníctva a krajinného inžinierstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre všetkých návštevníkov nákupno-zábavného centra Galéria Mlyny v Nitre, v ktorom sa expozícia  bude rozprestierať.fzkimlyny2017webslider-r297_res.jpg

Organizátori sa veľmi radi podelia o svoje odborné, vedecké poznatky a praktické skúsenosti v oblasti krajinnej a záhradnej architektúry, krajinného inžinierstva a záhradníctva. Záujemcovia tak majú jedinečnú možnosť dozvedieť sa odpovede na otázky súvisiace s tvorbou záhrad a verejných priestranstiev, tvorby a manažmentu krajiny a záhradníctva.fzkispumlynyexpoviz1-r161_res.jpg

Expozícia predstavuje Záhradu ako priestor prepojenia technických a organických prvkov, súčasť krajiny, ktorej prírodné prvky podliehajú silným, na prvý pohľad možno neviditeľným technickým pravidlám.fzkispumlynyexpoviz5-r135_res.jpg

Priestor Záhrady okrem interaktívnych diskusií doplní aj výstava prác študentov z tvorivých ateliérov a seminárov realizovaných na Fakulte záhradníctva a krajinného inžinierstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre. Súčasťou budú i projekty, ktoré riešia modulovo priestranstvá miest a obcí.fzkispumlynyexpoviz8-r888_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu