Ako sa presadiť už počas štúdia a byť úspešným?

Nitrianska študentka uspela v medzinárodnej konkurencii s projektom Vidiek pre mladých, mladí pre vidiek.

Nitrianska študentka uspela v medzinárodnej konkurencii s projektom Vidiek pre mladých, mladí pre vidiek.

Bc. Barbara Abíková, študentka 2. ročníka inžinierskeho štúdia študijného programu rozvoj vidieka a vidieckeho turizmu Fakulty európskych štúdií a regionálneho rozvoja Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre, dokázala už počas štúdia premietnuť získané vedomosti a skúsenosti do vzdelávacích aktivít. Tie pomôžu prezentovať potenciál slovenského vidieka v zahraničí. V medzinárodnej konkurencii uspela s projektom Vidiek pre mladých, mladí pre vidiek, ktorý sa realizuje v priebehu marca 2017 s podporou EÚ v rámci kľúčovej akcie vzdelávacia mobilita jednotlivcov programu Erasmus+. Je zameraný na mladých ľudí z rôznych krajín (Taliansko, Španielsko, Cyprus, Turecko, Estónsko, Poľsko a Slovensko) vo veku 18 - 30 rokov, ktorí majú záujem sa niečo viac dozvedieť o podnikaní na vidieku v podmienkach Slovenska, o možnostiach získať zdroje pre podporu podnikania na vidieku, diskutovať o rôznych podnikateľských zámeroch a budúcich projektoch, ktoré  podporia rozvoj vidieka.

jarabkova-r261_res.jpg

Barbara Abíková uspela v medzinárodnej konkurencii s projektom Vidiek pre mladých, mladí pre vidiek

Súčasťou programu podujatia organizovaného v malebnom prostredí Pienin je workshop, počas ktorého účastníci podujatia získajú praktické zručnosti pre prácu s fotoaparátom v teréne, oboznámia sa s výrobou fotografií a ich úpravou prostredníctvom špeciálneho softvéru. Tieto budú užitočné pri spracovaní a prezentácii návrhov propagačných materiálov z prostredia slovenského vidieka, ktoré budú účastníci prezentovať nielen počas podujatia na Slovensku, ale aj po jeho ukončení v celej Európe.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu