Relax na náš účet. Štartujú módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny servis pri hľadaní svojho štýlu.

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní svojho štýlu. Úplne zadarmo.

Zorientovať sa v nekonečnom množstve sezónnych zliav, akcií a trendy kúskov v butikoch bude odteraz hračkou, dámy. Príďte na MÓDNE DNI V POLUSE  a odídete ako nová žena. Prekvapte pozitívnou zmenou milovaného partnera a užite si komplimenty od priateliek. V duchu filozofie Polusu – Radosť každý deň, si od štvrtku 23. marca do piatku 31. marca  spolu 7 dní môžete vo svojom obľúbenom nákupnom centre vychutnať originálny módny wellness. Akcia nadväzuje na úspech minulého ročníka, kedy sa do Polusu prišli skrášliť desiatky žien všetkých vekových kategórií.

Každý deň od 15.00 do 19.00 vám bude v jednej zo šiestich vybraných predajní k dispozícii tím odborníkov na krásu s bezplatným profesionálnym poradenstvom.

mirka-styluje-r472_res.jpg

Známa stylistka Miroslava Dobiš Michalková vám poradí, ako sa obliecť tak, aby ste boli IN a zároveň svoja. Tip-top zladená sa môžete priamo na mieste zveriť do rúk vizážistiek z Parfumérií Marionnaud. Tie vám prezradia, ako líčením zvýrazniť svoje najkrajšie črty a ako si vybrať vôňu, čo bude korešpondovať s vaším temperamentom. Na záver vám skúsená fotografka Daša Šimeková názorne predvedie, že stačí trocha správneho vedenia a zo šedej myšky sa lusknutím prsta stane vyzývavá modelka. Na pamiatku si odnesiete fotografiu a dobrý pocit z luxusnej starostlivosti, ktorý si bezpochyby zaslúži každá žena. Všetkým zúčastneným dámam venuje špeciálnu zľavovú poukážku kaderníctvo BENDLER hair by Paviel v Poluse. http://www.paviel.eu/-bendler-polus-city-center

marionaud2-r486_res.jpg MÓDNE DNI V POLUSE sú v prostredí slovenských nákupných centier ojedinelým projektom. Hlavným zámerom je  priniesť zákazníkom nákupného centra niečo navyše, pridanú hodnotu oproti bežnému nákupu oblečenia.  „Chceme dopriať dámam a slečnám, aby sa cítili  atraktívne, sebavedomo a štýlovo. Každá žena môže byť štýlová, no nie každá vie, ako na to. Preto ponúkame možnosť poradiť sa a využiť skúsenosti profesionálov.“ spomenula stylistka a známa bloggerka Mirka Dobiš Michalková.

MÓDNE DNI V POLUSE potrvajú sedem pracovných dní, počas ktorých si zákazníčky môžu vybrať  jarné stylingové vychytávky nasledovných značiek:

-štvrtok 23. marca JASMINE

-piatok 24. marca  YAYA

-pondelok: 27. marca  LINDEX

-utorok 28. marca ORSAY

-streda 29. marca   S.OLIVER

-štvrtok 30. marca  PROMOD

-piatok 31. marca  MAGENTA                                                                                                                                  Informácie o akcii MÓDNE DNI V POLUSE nájdete aj  na www.polus.skhostesky-r770_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.