Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Eurokomisárka Věra Jourová navštívila EU v Bratislave

17. marca 2017 navštívila EU v Bratislave Európska komisárka pre spravodlivosť, spotrebiteľov a rovnosť žien a mužov Věra Jourová.

17. marca 2017 navštívila Ekonomickú univerzitu v Bratislave Európska komisárka pre spravodlivosť, spotrebiteľov a rovnosť žien a mužov Věra Jourová.

Po privítaní rektorom EU v Bratislave prof. Ing. Ferdinandom Daňom, PhD. predstavila pani komisárka asi 150 študentom a pracovníkom Bielu knihu Európskej únie a diskutovala o pozitívach a negatívach piatich navrhovaných scenárov ďalšieho smerovania Únie. Podujatie sa uskutočnilo v rámci série prednášok Občiansky dialóg a pani komisárka veľmi otvorene odpovedala na otázky týkajúce sa súčasných akútnych problémov EÚ ako aj výziev do budúcnosti.

Celá diskusia bola vysielaná v priamom prenose a jej záznam si môžete pozrieť na https://www.youtube.com/watch?v=ue4-S-PxTRY

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.