Výstavisko Agrokomplex opäť plné poľnohospodárskej techniky

Na prestížnom Agrosalóne 2017 bude prezentovať poľnohospodárske stroje a mechanizáciu viac ako 105 vystavovateľov.

Nitra, 23.3.2017 - Na prestížnom medzinárodnom podujatí Agrosalón 2017 bude prezentovať poľnohospodárske stroje a mechanizáciu viac ako 105 vystavovateľov z 8 krajín. Výstavná plocha Agrosalónu je na 16 821 m2. Cieľom výstavy je zabezpečiť vysokú odbornú úroveň, prezentovať inovácie a technológie v poľnohospodárstve. Záštitu nad veľtrhom prevzala ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR pani Gabriela Matečná.

Súčasťou každej vstupenky je zlosovateľný kupón do žrebovania o hodnotné ceny. Samotné žrebovanie bude od 29.3. každý deň o 14:00 hod. Hlavnou výhrou je akumulátorová kosačka Wolf Garten od firmy AGROPRET – PULZ, a.s. Tento rok sa bude konať aj konferencia „Agrobiznis“ spojená s prednáškami a vyhodnotením 4. ročníka súťaže „Najinovatívnejší stroj roka 2016“. Neoddeliteľnou súčasťou veľtrhu je aj udeľovanie významných ocenení v piatich kategóriách. Novinkou tohoto ročníka bude prezentácia historickej poľnohospodárskej techniky, ktorú pre naše podujatie pripravilo Slovenské poľnohospodárske múzeum.

Okrem najmodernejších strojov a technológii si tak budú môcť návštevníci veľtrhu pozrieť aj mechanizmy, ktoré predstavujú poľnohospodársku históriu. V sobotu 1.4. bude súčasťou sprievodného programu aj Traktorparáda v podobe dynamických ukážok medzi pavilónmi M3 a M4.

Medzinárodná výstava Agrosalón je jediné podujatie svojho druhu, ktoré rozsahom a vysokou odbornou úrovňou nemá na Slovensku konkurenciu. Predsezónne obdobie je ideálnou príležitosťou na nadviazanie cenných kontaktov a vytvára priestor pre úspech v rovine obchodných vzťahov.

Video Spot: https://www.youtube.com/watch?v=f8WE8glHg3c

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.