Sobota, 16. január, 2021 | Meniny má KristínaKrížovkyKrížovky

Výstavisko Agrokomplex opäť plné poľnohospodárskej techniky

Na prestížnom Agrosalóne 2017 bude prezentovať poľnohospodárske stroje a mechanizáciu viac ako 105 vystavovateľov.

Nitra, 23.3.2017 - Na prestížnom medzinárodnom podujatí Agrosalón 2017 bude prezentovať poľnohospodárske stroje a mechanizáciu viac ako 105 vystavovateľov z 8 krajín. Výstavná plocha Agrosalónu je na 16 821 m2. Cieľom výstavy je zabezpečiť vysokú odbornú úroveň, prezentovať inovácie a technológie v poľnohospodárstve. Záštitu nad veľtrhom prevzala ministerka pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR pani Gabriela Matečná.

Súčasťou každej vstupenky je zlosovateľný kupón do žrebovania o hodnotné ceny. Samotné žrebovanie bude od 29.3. každý deň o 14:00 hod. Hlavnou výhrou je akumulátorová kosačka Wolf Garten od firmy AGROPRET – PULZ, a.s. Tento rok sa bude konať aj konferencia „Agrobiznis“ spojená s prednáškami a vyhodnotením 4. ročníka súťaže „Najinovatívnejší stroj roka 2016“. Neoddeliteľnou súčasťou veľtrhu je aj udeľovanie významných ocenení v piatich kategóriách. Novinkou tohoto ročníka bude prezentácia historickej poľnohospodárskej techniky, ktorú pre naše podujatie pripravilo Slovenské poľnohospodárske múzeum.

Okrem najmodernejších strojov a technológii si tak budú môcť návštevníci veľtrhu pozrieť aj mechanizmy, ktoré predstavujú poľnohospodársku históriu. V sobotu 1.4. bude súčasťou sprievodného programu aj Traktorparáda v podobe dynamických ukážok medzi pavilónmi M3 a M4.

Medzinárodná výstava Agrosalón je jediné podujatie svojho druhu, ktoré rozsahom a vysokou odbornou úrovňou nemá na Slovensku konkurenciu. Predsezónne obdobie je ideálnou príležitosťou na nadviazanie cenných kontaktov a vytvára priestor pre úspech v rovine obchodných vzťahov.

Video Spot: https://www.youtube.com/watch?v=f8WE8glHg3c

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.