S Kulinariom chutí jar lepšie!

Tak ako po zime odľahčujeme šatníky, veľkou zmenou prechádza aj náš jedálny lístok. Pustite do kuchyne svieži vzduch vo forme nových kulinárskych inšpirácií. Na sto stranách časopisu Kulinarium ich nájdete viac než dosť!

V  jarnom vydaní obľúbeného gastronomického magazínu, ktorý vydáva spoločnosť BILLA, sa dočítate, aké veľkonočné sladkosti kraľujú slávnostne prestretým stolom v rôznych kútoch sveta a ak vás cestovanie baví prinajmenšom rovnako, ako zbieranie cudzokrajných receptov, nalaďte sa na oboje pri čítaní o chutiach Írska.

Skrátka neobídu ani patrioti – v novej rubrike Kulinaria sa budete postupne dozvedať, aké jedlé poklady ukrývajú rozličné slovenské regióny, tentoraz horehronský, plný sýtych a výživných pochúťok. Krok za krokom odhalíte tajomstvo prípravy lahodného a sviežeho nápoja smoothie a  odborníčka na pestovanie klíčkov exkluzívne pre čitateľov Kulinaria prezradí triky, ako vyťažiť maximum z vašej mini záhradky priamo v byte.

Moderných vegetariánov zaujmú lahodné šalátové variácie z quinoy a na svoje si prídu aj milovníci mäsa v článku s praktickými tipmi, ako vybrať ten najšťavnatejší kúsok v oddelení mäsa v Bille a pripraviť ho tak, že všetci členovia domácnosti budú požadovať dupľu – a možno aj dve.

Exotické aj tradičné, slané aj sladké, minútky aj niekoľkohodinový relax nad hrncami pre nadšených rekreačných kuchárov, staré známe recepty s invenčnými obmenami a množstvo rád, čo vylepšia vaše kuchárske zdatnosti... Kulinarium ulahodí všetkým vašim chúťkam! Ako bonus získate kupóny, s ktorými ušetríte pri nákupe potravín.

Jarné Kulinarium už od marca kúpite v predajniach Billy po celom Slovensku za skvelú cenu 99 centov alebo ešte výhodnejšie, za 49 centov, ak ste členom BILLA BONUS.

Foto: Dušan Křístek

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.