Streda, 15. júl, 2020 | Meniny má HenrichKrížovkyKrížovky

S Kulinariom chutí jar lepšie!

Tak ako po zime odľahčujeme šatníky, veľkou zmenou prechádza aj náš jedálny lístok. Pustite do kuchyne svieži vzduch vo forme nových kulinárskych inšpirácií. Na sto stranách časopisu Kulinarium ich nájdete viac než dosť!

V  jarnom vydaní obľúbeného gastronomického magazínu, ktorý vydáva spoločnosť BILLA, sa dočítate, aké veľkonočné sladkosti kraľujú slávnostne prestretým stolom v rôznych kútoch sveta a ak vás cestovanie baví prinajmenšom rovnako, ako zbieranie cudzokrajných receptov, nalaďte sa na oboje pri čítaní o chutiach Írska.

Skrátka neobídu ani patrioti – v novej rubrike Kulinaria sa budete postupne dozvedať, aké jedlé poklady ukrývajú rozličné slovenské regióny, tentoraz horehronský, plný sýtych a výživných pochúťok. Krok za krokom odhalíte tajomstvo prípravy lahodného a sviežeho nápoja smoothie a  odborníčka na pestovanie klíčkov exkluzívne pre čitateľov Kulinaria prezradí triky, ako vyťažiť maximum z vašej mini záhradky priamo v byte.

Moderných vegetariánov zaujmú lahodné šalátové variácie z quinoy a na svoje si prídu aj milovníci mäsa v článku s praktickými tipmi, ako vybrať ten najšťavnatejší kúsok v oddelení mäsa v Bille a pripraviť ho tak, že všetci členovia domácnosti budú požadovať dupľu – a možno aj dve.

Exotické aj tradičné, slané aj sladké, minútky aj niekoľkohodinový relax nad hrncami pre nadšených rekreačných kuchárov, staré známe recepty s invenčnými obmenami a množstvo rád, čo vylepšia vaše kuchárske zdatnosti... Kulinarium ulahodí všetkým vašim chúťkam! Ako bonus získate kupóny, s ktorými ušetríte pri nákupe potravín.

Jarné Kulinarium už od marca kúpite v predajniach Billy po celom Slovensku za skvelú cenu 99 centov alebo ešte výhodnejšie, za 49 centov, ak ste členom BILLA BONUS.

Foto: Dušan Křístek

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chcete nové auto?

V júli si ho môžete kúpiť najvýhodnejšie

Nalejte si pravú vodovodnú!

Nielen z detských rozprávok vieme, že voda znamená život – a sucho presný opak.

30 rokov po...

Ako sa cirkev (ne)vyrovnala s dedičstvom totalitného režimu – agentmi, tajnými spolupracovníkmi a ostatnými vedomými kolaborantmi

30 rokov po...