Nulový úrok pre klientov, ktorí si do mBank prenesú kreditku

Klienti refinancujúci kreditku v mBank získajú šesťmesačný nulový úrok nielen na prevádzanú čiastku, ale aj na nové transakcie.

mBank rozširuje svoju ponuku refinancovania úverových produktov. Tentoraz sa zamerala na majiteľov kreditných kariet. V priebehu kampane, od 28. marca do 1. októbra, získajú klienti refinancujúci kreditku v mBank šesťmesačný nulový úrok nielen na prevádzanú čiastku, ale aj na nové transakcie. Po novom bude možné do mBank preniesť aj povolené prečerpanie účtu z inej banky.

Každý klient, ktorý si v období od marca do začiatku októbra prevedie svoju kreditku do mBank a splatí existujúcu kreditku u svojej pôvodnej finančnej inštitúcie, získa na prvých šesť mesiacov ročnú úrokovú sadzbu vo výške 0 %. Akciová ponuka platí pre všetky druhy kreditných kariet mBank, teda mKreditky, mKreditky e-Shop a mKreditky Plus.

Novinkou je aj možnosť presunu povoleného prečerpania resp. kontokorentu z inej banky, vďaka čomu klient získa všetky výhody mRezervy, ako je napr. bezplatné vedenie a rezervácia prostriedkov. Samotný prevod kreditnej karty a povoleného prečerpania je rovnako bez poplatkov.

„Neustále hľadáme cesty, ako prinášať našim klientom čo najvýhodnejšie a najefektívnejšie služby. Nová ponuka mBank je zaujímavým riešením pre tých klientov, ktorí využívajú úver na kreditnej karte aj po uplynutí bezúročného obdobia. Nulová úroková sadzba na prvých šesť mesiacov prevádzky mKreditky je výrazným benefitom, pretože sa vzťahuje nielen na prevádzanú čiastku, ale aj na nové transakcie uskutočnené kartou. Klient si takto môže ešte efektívnejšie riadiť svoje osobné financie,“ uviedla Zuzana Greplová, produktová manažérka kreditných kariet mBank.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.