Dom od ES - bolo to fajn

Pán Maroš s pani Danou sú činorodý pár, ktorý si vie svoje sny realizovať, nie len o nich premýšľať. Dobre vedeli, že dom nepostavia lusknutím prsta a aby sa dom podaril, musia si vybrať tú správnu stavebnú spoločnosť. Dôvera vložená do Ekonomických stavieb sa im vyplatila.

pr2-r480_res.jpg

“Chceli sme si dať postaviť dom na kľúč a to hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade ani my, ani nikto v okruhu našich známych nie je z odboru, teda sa stavbe domu vôbec nerozumieme a druhým hlavným dôvodom bola časová náročnosť “.

pr2a-r117_res.jpg

Prvý osobný kontakt s Ekonomickými stavbami

"Hneď od prvej chvíle nás prekvapil milý a ústretový prístup spoločnosti Ekonomické stavby. Príjemné pocity v nás pretrvali aj na osobnom stretnutí. Ťažko opísať atmosféru. Cítili sme sa jednoducho ako doma. Bolo jasné, že sme si vybrali dobre “.

pr2b-r867_res.jpg

Výber domu

"Nakoniec sme si vybrali dom Lucia. V Ekonomických stavbách nám ponúkli viac variant dispozičného prevedenia, aby sme mali priestor si vybrať to, čo bude najlepšie spĺňať naše požiadavky“.

pr2c-r287_res.jpg

Výstavba domu

"Človek stavia dom raz za život a všetko je pre neho nové. Bolo pre nás veľmi príjemné, že sme boli v kontakte s ľuďmi z Ekonomických stavieb a mohli sme všetko operatívne prebrať, poradiť sa, zhotoviť a prípadne upraviť. Toto bolo fajn. Prakticky vždy sa našlo riešenie pre našu požiadavku alebo pripomienku. “

pr2d-r846_res.jpg

Život v novom dome

"Človeka to napĺňa a odmenou sú mu krásne chvíle, relax a odpočinok vo svojom. Na život v byte spomíname ako na dávnu minulosť, do ktorej by sme sa nechceli vrátiť za žiadnu cenu ”.

pán Jágerský

bottom-r212_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.