Konferencia Fakulty informatiky PEVŠ má rečníkov z celého sveta

Témou vedeckej rozpravy je pokročilá analýza Elektromagnetickej Interferencie.

Dňa 5.apríla (v stredu) sa na pôde PEVŠ uskutoční medzinárodná vedecká konferencia s názvom Techniky pre meranie a charakterizáciu komplexných multifunkčných digitálnych systémov. Pôjde o odbornú rozpravu určenú primárne odborníkom v oblasti vedeckého výskumu a to pod vedením prominentného chairmana - profesora Davea Thomasa z univerzity v Nottinghame. Témou je pokročilá analýza Elektromagnetickej Interferencie.   Účasť na konferencii organizovanej Fakultou informatiky PEVŠ potvrdili rečníci z Veľkej Británie, Nemecka, či Českej republiky. Program bude vo štvrtok pokračovať na Slovenskej technickej univerzite. Toto stretnutie je zároveň tzv. „training school“ akcia ACCREDIT COST IC1407, kde je zapojená Fakulta informatiky PEVŠ.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.