Konferencia Fakulty informatiky PEVŠ má rečníkov z celého sveta

Témou vedeckej rozpravy je pokročilá analýza Elektromagnetickej Interferencie.

Dňa 5.apríla (v stredu) sa na pôde PEVŠ uskutoční medzinárodná vedecká konferencia s názvom Techniky pre meranie a charakterizáciu komplexných multifunkčných digitálnych systémov. Pôjde o odbornú rozpravu určenú primárne odborníkom v oblasti vedeckého výskumu a to pod vedením prominentného chairmana - profesora Davea Thomasa z univerzity v Nottinghame. Témou je pokročilá analýza Elektromagnetickej Interferencie.   Účasť na konferencii organizovanej Fakultou informatiky PEVŠ potvrdili rečníci z Veľkej Británie, Nemecka, či Českej republiky. Program bude vo štvrtok pokračovať na Slovenskej technickej univerzite. Toto stretnutie je zároveň tzv. „training school“ akcia ACCREDIT COST IC1407, kde je zapojená Fakulta informatiky PEVŠ.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.