Konferencia Fakulty informatiky PEVŠ má rečníkov z celého sveta

Témou vedeckej rozpravy je pokročilá analýza Elektromagnetickej Interferencie.

Dňa 5.apríla (v stredu) sa na pôde PEVŠ uskutoční medzinárodná vedecká konferencia s názvom Techniky pre meranie a charakterizáciu komplexných multifunkčných digitálnych systémov. Pôjde o odbornú rozpravu určenú primárne odborníkom v oblasti vedeckého výskumu a to pod vedením prominentného chairmana - profesora Davea Thomasa z univerzity v Nottinghame. Témou je pokročilá analýza Elektromagnetickej Interferencie.   Účasť na konferencii organizovanej Fakultou informatiky PEVŠ potvrdili rečníci z Veľkej Británie, Nemecka, či Českej republiky. Program bude vo štvrtok pokračovať na Slovenskej technickej univerzite. Toto stretnutie je zároveň tzv. „training school“ akcia ACCREDIT COST IC1407, kde je zapojená Fakulta informatiky PEVŠ.

Riešenie kolízií áut - exkluzivní autokamera MiVue 766 WiFi

Mio MiVue 766 Wifi zaznamená jízdu senzorem Sony a s GPS, upozorní na nehody, má dotykový displej, upozornění na radary ad. funkce

Venujte na Vianoce darček plný informácií!

Darujte svojim najbližším hodnotné informácie po celý rok s predplatným SME.sk

Problém s darčekom? 10 perfektných tipov na Vianočné darčeky!

Prinášame vám niekoľko super tipov na darčeky pre celú rodinu, ktoré potešia nie len pod Vianočným stromčekom ale aj po sviatkoch.

Slovensko bude vo svete reprezentovať projekt Zachráň včely

Slovensko patrí k špičke v oblasti technológií a projekt Zachráň včely je toho dôkazom.