Výrobca tepla v Prešove vráti zákazníkom 160 000 EUR

SPRAVBYTKOMFORT, a.s. v Prešove znížil náklady na vykurovanie.

SPRAVBYTKOMFORT, a.s. v Prešove znížil náklady na vykurovanie.

Po ročnom zúčtovaní nákladov na výrobu a dodávku tepla za rok 2016 vedenie spoločnosti SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje svojim zákazníkom, že efektívnou výrobou tepla umožňuje v koncoročnom vyúčtovaní vrátiť svojím zákazníkom cca 160 000 EUR.

vz31820-r784_res.jpg

Centrálna kotolňa s kogeneračnou jednotkou Šváby Foto: Viktor Zamborský

Pod tento výsledok sa podpísali aj rozumne investované finančné prostriedky do biomasových, kogeneračných kotolní a inštalácia čerpadiel s frekvenčnými meničmi v tepelných zariadeniach v meste Prešov. Rekonštrukcia bývalých plynových kotolní na výmenníkové stanice priniesla nemalú úsporu zemného plynu a zníženie emisií.

Tieto skutočnosti budú predstavovať pre každú priemernú domácnosť zníženie nákladov približne o 7 EUR.

Veríme, že táto správa našich zákazníkov poteší a naďalej nám budú prejavovať svoju dôveru.

www.spravbytkomfort.sk

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.