Výrobca tepla v Prešove vráti zákazníkom 160 000 EUR

SPRAVBYTKOMFORT, a.s. v Prešove znížil náklady na vykurovanie.

SPRAVBYTKOMFORT, a.s. v Prešove znížil náklady na vykurovanie.

Po ročnom zúčtovaní nákladov na výrobu a dodávku tepla za rok 2016 vedenie spoločnosti SPRAVBYTKOMFORT, a.s. Prešov oznamuje svojim zákazníkom, že efektívnou výrobou tepla umožňuje v koncoročnom vyúčtovaní vrátiť svojím zákazníkom cca 160 000 EUR.

vz31820-r784_res.jpg

Centrálna kotolňa s kogeneračnou jednotkou Šváby Foto: Viktor Zamborský

Pod tento výsledok sa podpísali aj rozumne investované finančné prostriedky do biomasových, kogeneračných kotolní a inštalácia čerpadiel s frekvenčnými meničmi v tepelných zariadeniach v meste Prešov. Rekonštrukcia bývalých plynových kotolní na výmenníkové stanice priniesla nemalú úsporu zemného plynu a zníženie emisií.

Tieto skutočnosti budú predstavovať pre každú priemernú domácnosť zníženie nákladov približne o 7 EUR.

Veríme, že táto správa našich zákazníkov poteší a naďalej nám budú prejavovať svoju dôveru.

www.spravbytkomfort.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.