Informácie pre študentov z prvej ruky

Vestibul pod aulou Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre sa 29. marca premenil na ERASMUS VILLAGE.

Vestibul pod aulou Slovenskej poľnohospodárskej univerzity  v Nitre sa 29. marca premenil na ERASMUS VILLAGE.p1200861-r710_res.jpg

Študenti, zamestnanci a návštevníci  univerzity mohli  virtuálne navštíviť Kazachstan, Tadžikistan, Španielsko, Portugalsko, Francúzsko či Taliansko. Zahraniční študenti študujúci na SPU v Nitre v rámci programu Erasmus+  a bilaterálnej spolupráce ponúkli prostredníctvom expozícií a prezentácií svojich krajín a univerzít zaujímavé informácie záujemcom o mobilitné pobyty v zahraničí.p1200883-r898_res.jpg

Okoloidúci hlasovali za najzaujímavejší stánok, ktorým sa tento semester zaslúžene stal stánok Kazachstanu, najmä vďaka prezentácii tradičných národných odevov naživo. p1200887-r386_res.jpgSvoj stánok mala aj študentská dobrovoľnícka organizácia Erasmus Student Network, ktorá pomáha zahraničným študentom začleniť sa do študentského života na SPU a rada privíta nových „medzinárodne orientovaných“ nadšencov do svojho „buddy tímu“.  Veríme, že akcia splnila svoj účel a priniesla možnosť nadviazať neformálne kontakty medzi zahraničnými a slovenskými študentmi,  ako i získať bližšie informácie o študijných pobytoch v zahraničí, a tak zlákala ešte viac študentov SPU k myšlienke využívať mobilitné programy.p1200891-r482_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut