Agrosalón 2017: Kto prišiel, neľutuje

Nitra, 3.4.2017 - V sobotu sa zatvorili brány medzinárodného poľnohospodárskeho veľtrhu AGROSALÓN 2017. Na najväčšej výstave poľnohospodárskej techniky na Slovensku sa zúčastnilo 110 vystavovateľov na ploche 16900m2.

Veľtrh Agrosalón je tradičným miestom kde vystavovatelia nadväzujú nové obchodné kontakty, prezentujú novinky a trendy na trhu, môžu monitorovať konkurenciu a je najúčinnejším nástrojom na podporu predaja v segmente.
Okrem prezentácie poľnohospodárskej techniky na veľtrhu prebiehalo aj mnoho sprievodných podujatí, z ktorých najsledovanejším bola konferencia „Agrobiznis“ spojená s vyhodnotením súťaže „Najinovatívnejší stroj roka 2016“.

O úspechu tohto ročníka svedčia aj reakcie vystavovateľov:

Konstatuji, že pro nás obchodně je velmi přínosný a velmi nás těší zájem zemědělců. Z hlediska organizačního jsme opravdu velmi spokojeni.“ konštatoval Tomáš Kořínek z firmy TOKO AGRI a.s.

Peter Balázs z MG Agrocenter s.r.o. povedal: „Čo sa týka návštevnosti som rád, že prišli odborní návštevníci a v sobotu aj s rodinami. Výstava Agrosalón má význam na našom trhu, lebo na Slovensku je to jediná odborná výstava na poľnohospodárske stroje, kde máme možnosť ukázať aké sú novinky v tomto segmente.“

Ako ďalej uviedol Ján Lajda z EMATECH-TECHNOLOGIE, s.r.o. „Náš stánok navštívili nielen naši stáli partneri, ale aj noví, ktorých zaujala expozícia a vystavovaná technika. Neúčasť niektorých dovozcov neovplyvnila úroveň výstavy.“

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.