Agrosalón 2017: Kto prišiel, neľutuje

Nitra, 3.4.2017 - V sobotu sa zatvorili brány medzinárodného poľnohospodárskeho veľtrhu AGROSALÓN 2017. Na najväčšej výstave poľnohospodárskej techniky na Slovensku sa zúčastnilo 110 vystavovateľov na ploche 16900m2.

Veľtrh Agrosalón je tradičným miestom kde vystavovatelia nadväzujú nové obchodné kontakty, prezentujú novinky a trendy na trhu, môžu monitorovať konkurenciu a je najúčinnejším nástrojom na podporu predaja v segmente.
Okrem prezentácie poľnohospodárskej techniky na veľtrhu prebiehalo aj mnoho sprievodných podujatí, z ktorých najsledovanejším bola konferencia „Agrobiznis“ spojená s vyhodnotením súťaže „Najinovatívnejší stroj roka 2016“.

O úspechu tohto ročníka svedčia aj reakcie vystavovateľov:

Konstatuji, že pro nás obchodně je velmi přínosný a velmi nás těší zájem zemědělců. Z hlediska organizačního jsme opravdu velmi spokojeni.“ konštatoval Tomáš Kořínek z firmy TOKO AGRI a.s.

Peter Balázs z MG Agrocenter s.r.o. povedal: „Čo sa týka návštevnosti som rád, že prišli odborní návštevníci a v sobotu aj s rodinami. Výstava Agrosalón má význam na našom trhu, lebo na Slovensku je to jediná odborná výstava na poľnohospodárske stroje, kde máme možnosť ukázať aké sú novinky v tomto segmente.“

Ako ďalej uviedol Ján Lajda z EMATECH-TECHNOLOGIE, s.r.o. „Náš stánok navštívili nielen naši stáli partneri, ale aj noví, ktorých zaujala expozícia a vystavovaná technika. Neúčasť niektorých dovozcov neovplyvnila úroveň výstavy.“

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu