Štvrtok, 29. október, 2020 | Meniny má KláraKrížovkyKrížovky

Volvo V90 Cross Country je pripravené na každé dobrodružstvo

Potrebujete elegantné auto do mesta, ktoré svojím dizajnom vytŕča z radu všedných vozidiel?

Potrebujete elegantné auto do mesta, ktoré svojím dizajnom vytŕča z radu všedných vozidiel, no zároveň je  húževnatým a robustným spoločníkom, nech už vás cesta zavedie kamkoľvek? Nové Volvo V90 Cross Country je kedykoľvek pripravené vyraziť s vami za dobrodružstvom.

Od uvedenia prvého modelu s prívlastkom Cross Country pred takmer 20 rokmi sa portfólio vozidiel tejto kategórie neustále rozširovalo a značka Volvo sa stala synonymom odolných vozidiel, ktoré si poradia s každým druhom cesty za každého počasia.

v90 cross country

Modely Volvo Cross Country zohrávajú v ponuke tejto švédskej automobilky čoraz dôležitejšiu úlohu, keďže záujemcovia o luxusné automobily stále viac obľubujú aktívny životný štýl, v rámci ktorého sa s vozidlom občas dostanú aj mimo spevnených ciest.

Švédsko, kde panujú jedny z najkrutejších zím na planéte, a ktorého 77 percent povrchu tvoria lesy a jazerá, ponúka prirodzené podmienky na vývoj a testovanie extrémne robustných automobilov, odolávajúcich každému počasiu.

v90 cross country

Model V90 Cross Country, postavený na platforme s modulárnou architektúrou Volvo SPA (Scalable Product Architecture), absolvoval náročné testy, aby jeho tvorcovia mohli mať istotu, že odolá extrémnym podmienkam, ktorým bude vystavovaný a zvládol ich bravúrne.

Drsný charakter modelu V90 Cross Country s dizajnom, ktorý vyniká v dave, kontrastuje s prepychovým interiérom, vyznačujúcim sa v tomto segmente neobvykle vysokou úrovňou luxusu. Ponúka všetky vymoženosti v oblasti konektivity a zábavných funkcií ako najnovšie modely S90 a V90 vrátane high-end audiosystému značky Bowers & Wilkins.

v90 cross country

Dizajnové detaily na zovňajšku modelu V90 Cross Country vyjadrujú silu a dynamickosť, ktorými toto vozidlo vyniká, no pritom ponúkajú flexibilitu s možnosťou voľby medzi drsným alebo elegantným výrazom.

Cena modelu V90 Cross Country sa začína od 53 100,- € s DPH.

Načítavam video...

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.

Trh s elektromobilmi stagnuje. Kríza by mu mohla pomôcť

V horizonte niekoľkých rokov by sa produkcia vozidiel na alternatívny pohon mala zvýšiť o 30 až 40 percent, tvrdia prognózy.