Volvo V90 Cross Country je pripravené na každé dobrodružstvo

Potrebujete elegantné auto do mesta, ktoré svojím dizajnom vytŕča z radu všedných vozidiel?

Potrebujete elegantné auto do mesta, ktoré svojím dizajnom vytŕča z radu všedných vozidiel, no zároveň je  húževnatým a robustným spoločníkom, nech už vás cesta zavedie kamkoľvek? Nové Volvo V90 Cross Country je kedykoľvek pripravené vyraziť s vami za dobrodružstvom.

Od uvedenia prvého modelu s prívlastkom Cross Country pred takmer 20 rokmi sa portfólio vozidiel tejto kategórie neustále rozširovalo a značka Volvo sa stala synonymom odolných vozidiel, ktoré si poradia s každým druhom cesty za každého počasia.

v90 cross country

Modely Volvo Cross Country zohrávajú v ponuke tejto švédskej automobilky čoraz dôležitejšiu úlohu, keďže záujemcovia o luxusné automobily stále viac obľubujú aktívny životný štýl, v rámci ktorého sa s vozidlom občas dostanú aj mimo spevnených ciest.

Švédsko, kde panujú jedny z najkrutejších zím na planéte, a ktorého 77 percent povrchu tvoria lesy a jazerá, ponúka prirodzené podmienky na vývoj a testovanie extrémne robustných automobilov, odolávajúcich každému počasiu.

v90 cross country

Model V90 Cross Country, postavený na platforme s modulárnou architektúrou Volvo SPA (Scalable Product Architecture), absolvoval náročné testy, aby jeho tvorcovia mohli mať istotu, že odolá extrémnym podmienkam, ktorým bude vystavovaný a zvládol ich bravúrne.

Drsný charakter modelu V90 Cross Country s dizajnom, ktorý vyniká v dave, kontrastuje s prepychovým interiérom, vyznačujúcim sa v tomto segmente neobvykle vysokou úrovňou luxusu. Ponúka všetky vymoženosti v oblasti konektivity a zábavných funkcií ako najnovšie modely S90 a V90 vrátane high-end audiosystému značky Bowers & Wilkins.

v90 cross country

Dizajnové detaily na zovňajšku modelu V90 Cross Country vyjadrujú silu a dynamickosť, ktorými toto vozidlo vyniká, no pritom ponúkajú flexibilitu s možnosťou voľby medzi drsným alebo elegantným výrazom.

Cena modelu V90 Cross Country sa začína od 53 100,- € s DPH.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.