Festival tvorby ARTUR privíta hercov z SND aj tvorcov Únosu

Štvrtý ročník Medzinárodného festivalu tvorby študentov vysokých škôl – ARTUR sa uskutoční v dňoch 5.-7.apríla v priestoroch PEVŠ.

Štvrtý ročník Medzinárodného festivalu tvorby študentov vysokých škôl – ARTUR sa uskutoční v dňoch 5.-7.apríla v priestoroch Paneurópskej vysokej školy. Na špecializovaných prednáškach sa predstaví aj Božidara Turzonovová či Táňa Pauhofová.

Kreatívni študenti z celého sveta mohli počas zimy prihlásiť svoje diela až do siedmich kategórií v umeleckej, mediálnej a reklamnej oblasti. Priestor na propagáciu im po štvrtýkrát prináša ARTUR - Medzinárodný festival tvorby študentov vysokých škôl. Organizátorom podujatia je Fakulta masmédií Paneurópskej vysokej školy v Bratislave.

„Snažíme sa študentov čo najefektívnejšie pripraviť na prax a ARTUR je jednou z možností, ako môžu získať skúsenosti, odprezentovať svoje diela a zároveň sa možno i umiestniť medzi víťazmi,“ vysvetľuje riaditeľka festivalu, režisérka a scenáristka MgA. Yvonne Vavrová, PhD. Dodáva, že tento rok prijali takmer sto prihlášok, čo je doterajší rekord. „Sme radi, že ARTUR si úspešne buduje svoje meno aj na medzinárodnej úrovni. Dôkazom sú prihlásené diela napríklad z Fínska či Malajzie.“

Okrem súťažných disciplín festival ponúka aj špecializované prednášky, tzv. „masterclasses“ od špičkových profesionálov. Tento rok sa návštevníci môžu tešiť na známych hercov ako Božidara Turzonovová, František Kovár a Táňa Pauhofová, ale aj dôležitých ľudí „v pozadí“, ako je umelecký maskér Martin Jankovič, či tvorcovia úspešného filmu Únos.

Festival sa koná na pôde Fakulty masmédií na Tematínskej 10 v Bratislave (masterclasses)  a projekcie v Mediálnom centre na Nevädzovej ulici 5. Slávnostné vyhlásenie Cien ARTUR-a bude vo štvrtok 6.4.2017 o 16. hod. v Galérii Karola Kállaya Fakulty masmédií PEVŠ na Tematínskej 10 v Bratislave. Vstup na podujatie je voľný.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.

Iba dnes: Narodeninové predplatné SME.sk za 25 eur

Dnes je to presne 25 rokov, čo po prvýkrát vyšiel denník SME.