Pondelok, 13. júl, 2020 | Meniny má MargitaKrížovkyKrížovky

Percento zákazníkov s pôžičkou od banky sa znižuje

Úvery vyjednané veľkými predajcami sú výhodnejšie.

AAA AUTO sa zaradilo k firmám, využívajúcim svoju trhovú silu v prospech klientov

Trend využívania trhovej sily v prospech zákazníkov sa začína prejavovať i pri poskytovaní pôžičiek na ojazdené automobily. Veľký predajcovia typu AAA AUTO sú schopní pre svojich klientov vďaka veľkým ročným objemom vyjednať výrazne lepšie podmienky splácania, než by získali sami, a to i ak by o úver žiadali v ich vlastnej banke. Množstvo zákazníkov, ktorí prichádzajú do autobazáru s už vypožičanými peniazmi, sa tak postupne znižuje.

„Vzhľadom na to, že ročne nechávame úspešne schváliť viac ako deväť tisíc úverov, ktoré sú dobre zabezpečené kvalitnými automobilmi, sme schopní zákazníkov i v ich vlastnej banke pri dojednávaní kúpy vozidla na splátky vyjednať lepšie podmienky úveru, než by dostali sami,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

Aktuálne je vďaka tomu možné v AAA AUTO získať napríklad Škodu Fabia (rok výroby 2016, nájazd 3 000 km, motor 1.2 TSI, cena 11 000 €) pri akontácii 2 200 € a dobe splácania 72 mesiacov za 141 € mesačne (t.j. 72 splátok), s úrokovou sadzbou 4,97 % a RPMN 4,94 %. Celková výška úveru je 8 800 € a celková splatná čiastka 10 152 €.

„Sme schopní vyjednať v priemere o 12 € nižšiu splátku, než ktorú zákazník dosiahne vo svojej banke. Vďaka tomu sa znižuje percento zákazníkov, ktorí v sieti AAA AUTO kupujú autá na vopred vybavený úver a radšej sa spoľahnú na vyjednávanie podmienok cez nás,“ dodala Topolová. Podiel zákazníkov, ktorí volia nákup na splátky, stabilne dosahuje 50 %.

AAA AUTO spolupracuje pri poskytovaní úverov na nákup automobilu s najväčšími úverovými spoločnosťami na slovenskom trhu, ako je QuatroCar, Homecredit, Cofidis či Sautoleasing.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Získajte EKO čistiace prostriedky od slovenského výrobcu zdarma

Baby Cleaner hygienicky čistí okolie vašich detí a v súlade s prírodou. Výrobcom je slovenská Rodinná firma.

Ekologické čistiace prostriedky nijako nepoškodzujú pokožku. Práve naopak, vzácne za studena lisované oleje a výťažky z rastlín ju vyživujú.

Študijný program s uplatnením v automobilovom priemysle

Professional MBA Automotive Industry, postgraduálne vzdelávanie pre manažérov v angličtine poskytované STU v Bratislave a TU Wien.

Vylievate kuchynský olej do záchoda? Zvyšujete si tým účty

Olej upcháva kanalizáciu. Ako sa to premietne do vyúčtovania?