Percento zákazníkov s pôžičkou od banky sa znižuje

Úvery vyjednané veľkými predajcami sú výhodnejšie.

AAA AUTO sa zaradilo k firmám, využívajúcim svoju trhovú silu v prospech klientov

Trend využívania trhovej sily v prospech zákazníkov sa začína prejavovať i pri poskytovaní pôžičiek na ojazdené automobily. Veľký predajcovia typu AAA AUTO sú schopní pre svojich klientov vďaka veľkým ročným objemom vyjednať výrazne lepšie podmienky splácania, než by získali sami, a to i ak by o úver žiadali v ich vlastnej banke. Množstvo zákazníkov, ktorí prichádzajú do autobazáru s už vypožičanými peniazmi, sa tak postupne znižuje.

„Vzhľadom na to, že ročne nechávame úspešne schváliť viac ako deväť tisíc úverov, ktoré sú dobre zabezpečené kvalitnými automobilmi, sme schopní zákazníkov i v ich vlastnej banke pri dojednávaní kúpy vozidla na splátky vyjednať lepšie podmienky úveru, než by dostali sami,“ uviedla generálna riaditeľka AAA AUTO Karolína Topolová.

Aktuálne je vďaka tomu možné v AAA AUTO získať napríklad Škodu Fabia (rok výroby 2016, nájazd 3 000 km, motor 1.2 TSI, cena 11 000 €) pri akontácii 2 200 € a dobe splácania 72 mesiacov za 141 € mesačne (t.j. 72 splátok), s úrokovou sadzbou 4,97 % a RPMN 4,94 %. Celková výška úveru je 8 800 € a celková splatná čiastka 10 152 €.

„Sme schopní vyjednať v priemere o 12 € nižšiu splátku, než ktorú zákazník dosiahne vo svojej banke. Vďaka tomu sa znižuje percento zákazníkov, ktorí v sieti AAA AUTO kupujú autá na vopred vybavený úver a radšej sa spoľahnú na vyjednávanie podmienok cez nás,“ dodala Topolová. Podiel zákazníkov, ktorí volia nákup na splátky, stabilne dosahuje 50 %.

AAA AUTO spolupracuje pri poskytovaní úverov na nákup automobilu s najväčšími úverovými spoločnosťami na slovenskom trhu, ako je QuatroCar, Homecredit, Cofidis či Sautoleasing.

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.