Noví nájomcovia si v Polus Towers prenajmú celkovo 4 000 m2

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala vo vežiach Polusu priestor novým nájomníkom ako N&N Corp,LIDL, Ricoh alebo jazyková škola EMPIRE.

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala od začiatku roka  ďalších  viac ako 4 000 m2. Novými nájomníkmi administratívnych veží pri Kuchajde sú napríklad finanční sprotredskovatelia N&N Corp, známy potravinový reťazec Lidl, svetová technologická spoločnosť RICOH Slovakia  alebo jedna z najväčších jazykových škôl, EMPIRE Bratislava.

immofinanzlogoneu-r646_res.jpg

Najviac  m2 spomedzi nových nájomcov si prenajali spoločnosti  N&N Corp a Lidl v Polus Tower II. Ďalším nájomcom, ktorý si prenajal približne 400 m2, je spoločnosť špecializujúca sa na kancelárske tlačové zariadenia, riešenia produkčnej tlače, systémy pre správu dokumentov a IT služby, RICOH Slovakia. Architektonická a developerská spoločnosť Atrios a spoločnosť pôsobiaca v oblasti finančníctva a bankovníctva TOWER Finance obsadili spolu zhruba 600 m2 v Polus Tower I. Cestovná kancelária KARTAGO tours podpísala zmluvu na približne 500 m2 v Polus Tower II. Skupinu nových nájomcov uzatvára dynamický start up FIRST FOOD PRODUCTION, ktorý sa zaoberá dovozom komoditných a bio potravín. „Množstvo nájomných zmlúv podpísaných v posledných mesiacoch je výsledkom minuloročnej rekonštrukcie oboch veží v kombinácii s  benefitmi, ktoré Polus Towers svojim nájomcom ponúkajú, konkrétne výbornú dopravnú dostupnosť a veľa príležitostí na nakupovanie, služby a relax na dosah ruky,“ hovorí Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovensko.

recepciakaviarenpti-r858_res.jpg

O Polus Towers I & II

Kancelárske budovy Polus Tower I a II sú súčasťou komplexu Polus City Centre. Nachádzajú sa asi päť kilometrov od centra mesta Bratislavy v mestskej časti Nové Mesto. Budovy sú situované  v blízkosti rekreačnej oblasti pri jazere Kuchajda. Komplex Polus City Centre zahŕňa dve kancelárske budovy a nákupné centrum. Nájomníkom oboch kancelárskych veží ponúkajú pohodlie svojich služieb, bohaté možnosti stravovania a nakupovania. Komplex je veľmi dobre dostupný mestskou hromadnou dopravou ako aj autom a poskytuje návštevníkom dostatok parkovacích miest.

recepciapti-r315_res.jpg

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,2 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 350 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu