Noví nájomcovia si v Polus Towers prenajmú celkovo 4 000 m2

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala vo vežiach Polusu priestor novým nájomníkom ako N&N Corp,LIDL, Ricoh alebo jazyková škola EMPIRE.

Spoločnosť IMMOFINANZ prenajala od začiatku roka  ďalších  viac ako 4 000 m2. Novými nájomníkmi administratívnych veží pri Kuchajde sú napríklad finanční sprotredskovatelia N&N Corp, známy potravinový reťazec Lidl, svetová technologická spoločnosť RICOH Slovakia  alebo jedna z najväčších jazykových škôl, EMPIRE Bratislava.

immofinanzlogoneu-r646_res.jpg

Najviac  m2 spomedzi nových nájomcov si prenajali spoločnosti  N&N Corp a Lidl v Polus Tower II. Ďalším nájomcom, ktorý si prenajal približne 400 m2, je spoločnosť špecializujúca sa na kancelárske tlačové zariadenia, riešenia produkčnej tlače, systémy pre správu dokumentov a IT služby, RICOH Slovakia. Architektonická a developerská spoločnosť Atrios a spoločnosť pôsobiaca v oblasti finančníctva a bankovníctva TOWER Finance obsadili spolu zhruba 600 m2 v Polus Tower I. Cestovná kancelária KARTAGO tours podpísala zmluvu na približne 500 m2 v Polus Tower II. Skupinu nových nájomcov uzatvára dynamický start up FIRST FOOD PRODUCTION, ktorý sa zaoberá dovozom komoditných a bio potravín. „Množstvo nájomných zmlúv podpísaných v posledných mesiacoch je výsledkom minuloročnej rekonštrukcie oboch veží v kombinácii s  benefitmi, ktoré Polus Towers svojim nájomcom ponúkajú, konkrétne výbornú dopravnú dostupnosť a veľa príležitostí na nakupovanie, služby a relax na dosah ruky,“ hovorí Peter Očovan, Country Manager Operations, IMMOFINANZ Slovensko.

recepciakaviarenpti-r858_res.jpg

O Polus Towers I & II

Kancelárske budovy Polus Tower I a II sú súčasťou komplexu Polus City Centre. Nachádzajú sa asi päť kilometrov od centra mesta Bratislavy v mestskej časti Nové Mesto. Budovy sú situované  v blízkosti rekreačnej oblasti pri jazere Kuchajda. Komplex Polus City Centre zahŕňa dve kancelárske budovy a nákupné centrum. Nájomníkom oboch kancelárskych veží ponúkajú pohodlie svojich služieb, bohaté možnosti stravovania a nakupovania. Komplex je veľmi dobre dostupný mestskou hromadnou dopravou ako aj autom a poskytuje návštevníkom dostatok parkovacích miest.

recepciapti-r315_res.jpg

O spoločnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je spoločnosť pôsobiaca v oblasti komerčných nehnuteľností,  ktorej aktivity sa zameriavajú na segmenty retailu a kancelárií na ôsmych hlavných trhoch Európy: v Rakúsku, Nemecku, Českej republike, na Slovensku, v Maďarsku, Rumunsku, Poľsku a Moskve. Hlavné podnikateľské aktivity zahŕňajú správu a rozvoj nehnuteľností. Značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelárie) tvoria silný bod záujmu týchto aktivít a symbolizujú kvalitu a servis. Portfólio nehnuteľností spoločnosti má hodnotu približne 5,2 miliardy EUR a zahŕňa viac ako 350 nehnuteľností. IMMOFINANZ je kótovaná na burzách vo Viedni (ATX index) a Varšave. Viac informácií nájdete na: http://www.immofinanz.com

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.