Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Záhada najkrajšej záhrady odhalená!

Pátranie po najkrajšej záhrade sa začne v dňoch od 20. do 23. apríla na výstavách GARDENIA DOMEXPO 2017 v Nitre.

Nitra, 12.4.2017 - Pátranie po najkrajšej záhrade sa začne v dňoch od 20. do 23. apríla na výstavách GARDENIA DOMEXPO 2017 v Nitre.

Najširšiu ponuku kvetov a drevín nájdete len na národnom výstavisku Agrokomplex, ktorú pre vás pripravilo viac ako 400 vystavovateľov. Zážitky pre všetky zmysly si môžete odniesť aj domov. Každý návštevník si bude môcť vychutnať najkrajšiu záhradu na svete Jardin Majorelle (marocká záhrada). Po návšteve výstavy Gardenia môžete získať inšpiráciu pre záhradu či pozemok a premeniť ich na oázu krásy a pokoja. Slnkom zaliate more farieb a vôní, to všetko výstava Gardenia v roku 2017 skutočne predstavuje. K dispozícii bude okrem iného aj bohaté záhradné príslušenstvo ako grily, skleníky, altánky a mnoho ďalšieho.

Komplexná stavebná výstava Domexpo prevedie návštevníkov všetkým čo súvisí s moderným bývaním a kompletnou stavbou domu či renováciou bytu. Každý, kto má v najbližšom čase podobné plány so svojim bývaním by Domexpo rozhodne nemal zmeškať. Vedomosti z praxe a samozrejme aj rady na rôzne témy budú počas výstavy odovzdávať odborníci z Cechu kachliarov Slovenska, Cechu podlahárov Slovenska, Cech strechárov Slovenska, Cech maliarov Slovenska a Komory kominárov Slovenska.

Na výstavisku v Nitre sa zídu nadšení záhradkári, rodiny túžiace po novom dome a ekologicky založení ľudia. Spojenie práve týchto výstav rozhodne nie je náhodné. Výstavy sa navzájom obohacujú vedomosťami a skúsenosťami. Návštevou výstavy Gardenia si skrášlite čas bohatým sprievodným programom a môžete si zveľadiť záhradu, postaviť si vysnívaný dom a ušetriť so solárnou energiou. Tešíme sa na Vás.

Videopozvánka: https://www.youtube.com/watch?v=pstAlTk-ApU

Všetky novinky výstav: http://www.agrokomplex.sk/vystavy/gardenia-2017/detail/aktuality/

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.