HOUR predstavil softvérové HR riešenia doma i v zahraničí

Prvú štvrtinu roku 2017 spoločnosť HOUR uzavrela úspešnou prezentáciou hodnôt a produktových riešení na odborných HR konferenciách

Kvalitné HR podujatia vytvárajú priestor pre networking, prínos nových možností či spoluprác a v neposlednom rade vzdelávajú lídrov vo vývoji trendov v oblasti riadenia ľudských zdrojov, personalistiky i miezd.  obchodný manažér spoločnosti hour, spol. s r.o. - hr tech world 2017 Spoločnosť HOUR sa tak na prelome jarných mesiacov marec a apríl prezentovala až na 3-och významných HR konferenciách. Podporila ich v úlohe partnera podujatia, na ktorom jej zástupcovia nielenže prezentovali jej efektívne produktové HR riešenia, ale sa zúčastnili aj bohatého programu, ktorý všetky konferencie ponúkli. V dňoch 21. - 22. marec sa členovia tímu spoločnosti navštívili medzinárodne podujatie svetového formátu HR Tech World 2017 v Londýne. V nasledujúcich dňoch 23. - 24. marca predstavili poslanie spoločnosti „Prinášame hodnoty do HR" na konferencii Praktické skúsenosti v riadení ľudských zdrojov, ktorú organizuje združenie HRcomm a 4. apríla na podujatí Pracovné právo 2017 organizovanom EU Generation. Viac informácii o priebehu podujatí nájdete na stránke spoločnosti. Spoločnosť  HOUR spol s r.o. prináša hodnoty do HR už viac ako 23 rokov. Ako autor informačných systémov HUMAN a Humanet, komplexného riešenia 24 hodinový personálny asistent a poskytovateľ outsourcingu personálnej a mzdovej agendy predstavuje stabilného partnera pre mnohé slovenské spoločnosti. V roku 2016 produkty HUMAN a HUMANET získali ocenenia aj počas EuroCloud Slovakia Day 2016 a zaradili sa medzi najlepšie slovenské cloudové riešenia. Viac informácii o spoločnosti nájdete na www.hour.sk

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.