Streda, 26. február, 2020 | Meniny má Viktor

Pôžička, ktorá odmeňuje? Nie, nepomýlili sme sa

V Raiffeisen banke sme sa rozhodli, že našich klientov odmeníme.

Čo by ste povedali na to, keby vás banka každý rok odmenila stovkami eur za to, že si u nej požičiate? Nie, nie je to aprílový žartík.

V Raiffeisen banke sme sa rozhodli, že našich klientov odmeníme. Každý rok tak môžete dostať sumu až do výšky 400 eur. To už je celkom pekné vreckové napríklad na dovolenku.

V praxi to vyzerá takto. Povedzme, že si vezmete pôžičku 10 tisíc eur na obdobie 6,5 roka. To znamená, že vám po riadnom splácaní k stanovenému dátumu každý rok príde na účet 422 eur, teda za 6,5 roka celkovo šesťkrát. A to už je suma, za ktorú sa dá kadečo kúpiť.

Ako získať každý rok odmenu?

Žiadne mimoriadne podmienky. Jednoducho stačí zaplatiť dohodnutú splátku v stanovenom čase.

Prečo pôžička v Raiffeisen?

Nula eur. Presne toľko zaplatíte za poskytnutie pôžičky a za predčasné splatenie. Peniaze máte na účte do 24 hodín a vybavíte ju bez hromady dokladov. Ak si poviete, že ju chcete splatiť skôr, jednoducho nám pošlete peniaze a tým je to vybavené. Žiadne bariéry, žiadne poplatky ani pokuty. U nás platíte len jasne dohodnuté úroky. Presvedčte sa sami.

Príklad výpočtu ročnej percentu álnej miery nákladov (RPMN): výška pôžičky 10 000 EUR, mesačná splátka: 196,47 EUR, poplatok za poskytnutie: 0 EUR, počet splátok/doba splatnosti v mesiacoch: 78. Štandardná úroková sadzba: 13,90% p.a., RPMN: 15,04%, celková suma ktorú zaplatíte: 15 324,66 EUR. Po zohľadnení odmeny za celé obdobie splácania: Úroková sadzba: 7,73% p.a., RPMN: 8,25%. a celková suma, ktorú zaplatíte: 12 792,66EUR. Odmena Vám bude vyplatená za riadne splácanie každý rok vo výške až 422 EUR, t.j. dohromady u nás získate odmenu až 2532 EUR.

Raiffeisen banka je Tatra banka, a.s. odštepný závod Raiffeisen banka

Bude ďalší Učiteľ Slovenska práve z vášho mesta alebo obce?

Komenského inštitút už tretíkrát vyzýva všetkých, aby nominovali výnimočných učiteľov na ocenenie Učiteľ Slovenska.

Bývanie stvorené pre šťastné detstvo

Hľadáte bývanie, zohľadňujúce unikátne potreby detí? Ako by malo vyzerať pravé „kids friendly“ bývanie? A kde ho nájdete?

Angličtina nielen pre maturantov

Prílohy s vypracovanými maturitnými otázkami nájdete v SME 26. a 27. februára.