Do konca apríla mBank znižuje sadzbu na pôžičkách o 2 %

Klienti iných bánk získajú zníženie úrokovej sadzby najmenej o dve percentá. Výsledná sadzba tak bude od 4,9 do 9,9 % p.a.

mBank zintenzívňuje kampaň na refinancovanie pôžičiek. Už len do konca apríla ponúkne klientom iných bánk zníženie úrokovej sadzby najmenej o dve percentá. Výsledná úroková sadzba spotrebiteľského úveru tak bude v rozpätí od 4,9 do 9,9 percenta ročne.

„Podľa nášho prieskumu majú klienti iných bánk veľakrát pocit, že refinancovanie úveru je zdĺhavé, komplikované, a tak im výsledná úspora nestojí za vynaloženú námahu. Preto prichádzame s dvoma zásadnými výhodami – citeľnou úsporou dvoch percent a veľmi jednoduchým procesom presunu pôžičky,“ uviedla Beáta Bjelová, produktová manažérka mBank.

Pri prevádzaní pôžičky do mBank klient nepotrebuje potvrdenie o príjme, ani zmluvu o predchádzajúcej pôžičke. Navyše má možnosť nový úver v mBank kedykoľvek predčasne splatiť, a to bez sankcií. Za vybavenie, vedenie a ani predčasné splatenie pôžičky nepožaduje mBank žiadne poplatky. Klient si tiež môže pri prevode pôžičky predĺžiť jej splatnosť na 84 mesiacov a ešte viac si tak znížiť mesačnú splátku.

Refinancovanie je ťahúňom slovenského úverového trhu. Pravdepodobne za to môže aj fakt, že Slováci si požičiavajú impulzívne. Nedávny výskum mBank totiž ukázal, že rýchlosť vybavenia pôžičky je pre klientov, spolu s cenou, najdôležitejším faktorom pre výber. Neraz tak vezmú hneď prvú ponuku a výhodnosť ponúk príliš neporovnávajú.

„Veľká časť takto narýchlo dohodnutých úverov je pre klientov nevýhodná a pristupujú k ich refinancovaniu. Priemerná úspora našich klientov pri refinancovaní úverov dosahuje viac ako 580 eur. Klientom s drahými pôžičkami týmto prinášame ústretovejšie riešenie ich finančných potrieb,“ dodáva Beáta Bjelová.

O prenesenie pôžičky ako aj ďalších úverových produktov ako sú kreditná karta a povolené prečerpanie do mBank môže klient požiadať z pohodlia domova, priamo cez internet. Nemusí tráviť čas cestou na pobočku a čakaním v rade, pričom stav žiadosti môže sledovať v internetovom bankovníctve. mBank bude o výhodách svojej novej ponuky informovať v kampani, ktorá pobeží v televízii, na internete a pobočkách banky.

mBank je najväčšou internetovou bankou, ktorá od roku 2007 mení bankový trh na Slovensku. Za ten čas si získala priazeň už viac ako 265 000 klientov, ktorým väčšinu služieb poskytuje zadarmo a prostredníctvom digitálnych kanálov v podobe špičkového internetového bankovníctva a mobilnej aplikácie. Medzi produkty mBank patria okrem osobných, podnikateľských a sporiacich účtov tiež kreditné karty, spotrebiteľské úvery a hypotéky. Na Slovensku pôsobí ako mBank S.A., pobočka zahraničnej banky a patrí do skupiny Commerzbank.

Nemusím sa na nikoho spoliehať

Kúpou výrobkov privátnych značiek K-Classic, K-Purland, K-Bio a K-take it veggie podporíte nákup vozidiel na pomoc ľuďom v núdzi.

Štátny tajomník envirorezortu: Na sucho musíme byť pripravení.

Predchádzanie je vždy lepšie a lacnejšie ako riešenie následkov.

Užívate konský kolagén a cítite sa ako antický hrdina?

Čoraz častejšie dostávame e-maily, v ktorých sa nás ľudia pýtajú či je naozaj konská kĺbová výživa vhodná aj pre ľudí.

Uncovering Artificial Intelligence in Slovakia

Artificial Intelligence is already delivering a real value for businesses.