Finále súťaže CEWE Fotokniha roka 2016

Jedinečné príbehy v kreatívnom spracovaní súťažili o titul najkrajšej CEWE FOTOKNIHY roku 2016 v napínavom finálovom hlasovaní.

V piatok 7. apríla 2017 sa v hoteli River Park v Bratislave konalo finále 7. ročníka súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016, ktorú každoročne organizuje spoločnosť CEWE a.s. Bratislava.

Súťaž o najkrajšiu a najkreatívnejšiu CEWE FOTOKNIHU je určená všetkým zákazníkom a nadšencom CEWE FOTOKNIHY, ktorí majú chuť súťažiť a ukázať svoje kreatívne zručnosti pri tvorbe vlastnej fotoknihy. Do súťaže sa mohli zapojiť všetci zákazníci, ktorí si objednali CEWE FOTOKNIHU a zaregistrovali ju v termíne od 1.5.2016 do 31.1.2017. Do 7. ročníka súťaže sa prihlásilo 637 fotokníh plných kreatívnych nápadov, úžasných fotografií a osobných príbehov. Vo finále sa stretlo 19 najlepších z nich. Z toho bolo 9 výhercov FOTOKNIHA MESIACA, 9 mesačných výhercov TIP POROTY a výherca „divokej karty“ s najväčším počtom hlasov v online hlasovaní.

O víťazovi súťaže rozhodla priamo na finálovom galavečeri odborná porota zložená z fotografov, partnerov súťaže a zo zástupcov spoločnosti CEWE a.s.. Jednoznačným víťazom súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016 sa stal p. Ladislav Veres so svojou fotoknihou New York versus London, v ktorej zaujímavo zdokumentoval najväčšie dominanty týchto veľkomiest. https://www.cewe-community.com/sk/vitazi/

Z každej súťažnej CEWE FOTOKNIHY venovala spoločnosť CEWE po 1 EUR na podporu občianskeho združenia Dar života a Appa, ktoré si v závere finálového večera prevzali symbolické charitatívne šeky.

Viac o súťaži a veľkom finále na http://www.cewe-fotokniha.sk/ukazky-fotoknih/finale-2016.html

Čo je CEWE FOTOKNIHA?

CEWE FOTOKNIHA je najobľúbenejšia fotokniha v Európe. Je to moderná a kreatívna alternatíva fotoalbumu, ktorá umožňuje každému vytvoriť si knihu z vlastných fotografií a textov pomocou bezplatného objednávkového softvéru.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.