Finále súťaže CEWE Fotokniha roka 2016

Jedinečné príbehy v kreatívnom spracovaní súťažili o titul najkrajšej CEWE FOTOKNIHY roku 2016 v napínavom finálovom hlasovaní.

V piatok 7. apríla 2017 sa v hoteli River Park v Bratislave konalo finále 7. ročníka súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016, ktorú každoročne organizuje spoločnosť CEWE a.s. Bratislava.

Súťaž o najkrajšiu a najkreatívnejšiu CEWE FOTOKNIHU je určená všetkým zákazníkom a nadšencom CEWE FOTOKNIHY, ktorí majú chuť súťažiť a ukázať svoje kreatívne zručnosti pri tvorbe vlastnej fotoknihy. Do súťaže sa mohli zapojiť všetci zákazníci, ktorí si objednali CEWE FOTOKNIHU a zaregistrovali ju v termíne od 1.5.2016 do 31.1.2017. Do 7. ročníka súťaže sa prihlásilo 637 fotokníh plných kreatívnych nápadov, úžasných fotografií a osobných príbehov. Vo finále sa stretlo 19 najlepších z nich. Z toho bolo 9 výhercov FOTOKNIHA MESIACA, 9 mesačných výhercov TIP POROTY a výherca „divokej karty“ s najväčším počtom hlasov v online hlasovaní.

O víťazovi súťaže rozhodla priamo na finálovom galavečeri odborná porota zložená z fotografov, partnerov súťaže a zo zástupcov spoločnosti CEWE a.s.. Jednoznačným víťazom súťaže CEWE FOTOKNIHA ROKA 2016 sa stal p. Ladislav Veres so svojou fotoknihou New York versus London, v ktorej zaujímavo zdokumentoval najväčšie dominanty týchto veľkomiest. https://www.cewe-community.com/sk/vitazi/

Z každej súťažnej CEWE FOTOKNIHY venovala spoločnosť CEWE po 1 EUR na podporu občianskeho združenia Dar života a Appa, ktoré si v závere finálového večera prevzali symbolické charitatívne šeky.

Viac o súťaži a veľkom finále na http://www.cewe-fotokniha.sk/ukazky-fotoknih/finale-2016.html

Čo je CEWE FOTOKNIHA?

CEWE FOTOKNIHA je najobľúbenejšia fotokniha v Európe. Je to moderná a kreatívna alternatíva fotoalbumu, ktorá umožňuje každému vytvoriť si knihu z vlastných fotografií a textov pomocou bezplatného objednávkového softvéru.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.