Apartmány s výnosom až 4% v lyžiarskom stredisku Obergurgl

Možnosť tráviť chvíle voľna v nádhernom alpskom prostredí, pravidelný výnos z investovaných prostriedkov - to je Obergurgl.

Možnosť tráviť chvíle voľna v nádhernom alpskom prostredí, pravidelný výnos z investovaných prostriedkov v spojení s rastom hodnoty nehnuteľnosti. To je stručná charakteristika ojedinelej príležitosti kúpy horského apartmánu v rakúskom stredisku Obergurgl.

foto-clanek-01-r664_res.jpg

Pýtate sa, čím je táto príležitosť tak unikátna? Obergurgl patrí medzi exkluzívne destinácie. Ponuka nehnuteľností je tu veľmi obmedzená. Prakticky nikto zo súčasných majiteľov realít nemá záujem svoj dom či apartmán predávať a výstavba nových rezidenčných projektov je úplne výnimočnou záležitosťou.

Ceny nehnuteľností sú tu vyššie ako vo väčšine iných rakúskych alpských stredísk. Vzhľadom k obmedzenej ponuke, ktorá nedokáže uspokojiť veľký dopyt o kúpe (stredisko je veľmi obľúbené napr. u investorov z Veľkej Británie), sa jedná o veľmi dobrú investíciu.

Práve teraz máte možnosť využiť časovo obmedzenú príležitosť ku kúpe luxusných apartmánov v tomto lyžiarskom raji. V dvoch fázach tu vyrastá rezidenčný projekt, ktorý ponúkne celkom 24 bytových jednotiek. V prvej, už dokončenej fáze výstavby, je k dispozícii 9 apartmánov. Druhá fáza výstavby začne v priebehu mája s predpokladaným dokončením v decembri 2017. Súčasťou tejto druhej fázy bude 15 apartmánov.

foto-clanek-02-r326_res.jpg

Tie sú určené ku kombinácii vlastného užívania a ďalšieho prenájmu. V praxi to znamená, že v čase, keď nebudete apartmán využívať pre vlastnú potrebu, profesionálna agentúra zaistí jeho ďalší prenájom turistom. Majiteľovi sa vďaka príjmom z prenájmu postupne vrátia vstupné investície. Navyše komerčný prenájom prináša možnosť úspory pri obstaraní nehnuteľnosti, pretože kupujúci je v takomto prípade oslobodený od platby DPH vo výške 20% z kúpnej ceny.

Teraz dokonca developer projektu ponúka garantovaný príjem z prenájmu vo výške 4% z kúpnej ceny nehnuteľnosti na 5 rokov. Táto ponuka platí do 30.6.2017.

foto-clanek-03-r283_res.jpg

Samotný komplex je situovaný v bezprostrednej blízkosti lanovky Festkogelbahn, zjazdoviek (cca 150 m), lyžiarskej školy či obchodov. Na svoje si prídu aj milovníci letných pobytov v horách. Obergurgl leží v nadmorskej výške 1900 m a je obklopený 21 trojtisícovkami - hotové lákadlo pre vysokohorskú turistiku!

Vybrať si môžete z priestranných apartmánov s rozlohou od 45 do 110 m². Z balkóna si budete môcť vychutnávať výhľady na okolité horské štíty. Apartmány sú kompletne zariadené v modernom alpskom štýle s krásnym ručne vyrábaným nábytkom, plne vybavenou kuchyňou so spotrebičmi Miele, plochou televíziou a vysokorýchlostným internetom. Ku každému apartmánu patrí pivnica a parkovacie miesto.

foto-clanek-04-r831_res.jpg

Po dni strávenom na sviežom horskom vzduchu s istotou oceníte aj ďalšie zázemie komplexu vrátane wellnessu so saunou, infračervenou kabínou a parou.

Zaujala vás príležitosť investície do štýlových alpských apartmánov v Obergurgl? Pre viac informácií kontaktujte realitnú spoločnosť Rellox, ktorá sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí. Tiež si môžete prezrieť ponuku ďalších nehnuteľností v Rakúsku.

O lokalite Obergurgl

Skiareál Obergurgl - Hochgurgl pozostáva z dvoch prepojených luxusných stredísk na konci Ötztálského údolia. Sölden je vzdialený niečo vyše 10 kilometrov. Lyžiarska sezóna tu trvá od začiatku novembra do konca apríla. Výhodou tunajších zjazdoviek je aj to, že nebývajú "prepchaté" lyžiarmi ako v niektorých iných strediskách. Viac informácií o stredisku Obergurgl.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.