Ekonomický a účtovný softvér Humanet oslavuje

Humanet oslavuje 10.narodeniny. S jeho výhodami sa zoznámilo už viac ako 10 000 registrovaných užívateľov.

Jednoducho ovládateľný a prehľadný softvér je užívateľom dostupný už 10 rokov a svoje  výhody ponúka dodnes. Vďaka svojej jedinečnosti a spoľahlivej prevádzke šetrí čas aj náklady spojené s licenciami, aktualizáciami, či zálohovaním, ktorými sa vyznačuje prevádzka klasických desktopových aplikácií.

Nasadenie Humanet do ostrej prevádzky prebehlo už v roku 2007, kedy program začal spracovávať mzdy viac ako 5000 zamestnancom v organizáciách VÚC Banská Bystrica. Neskôr nasledovali inštalácie pre Ministerstvo spravodlivosti a  Zbor väzenskej a justičnej stráže. Počas 10-tich rokov pribudlo mnoho ďalších spoločností, ktoré využívajú jedinečné výhody tohto riešenia (zoznam vybraných referencií je možné pozrieť tu).

Úspech v segmente veľkých organizácii podporil ambíciu sprístupniť program aj menším organizáciám či živnostníkom. Vývoj aplikácie v roku 2009 priniesol vznik public cloudu, na ktorý postupne pribúdali jednotlivé moduly pre oblasť personalistiky, spracovania miezd a účtovníctva. Už v roku 2011 užívatelia mohli plnohodnotne využívať všetky dostupné moduly programu vďaka registrácii na portáli www.humanet.sk.

Flexibilita programu zaujme ako veľkú spoločnosť, tak i živnostníka, verejnú inštitúciu či občianske združenie. Bezpečnosť, archivácia dát a práca s aktuálne platnou legislatívou sú samozrejmosťou, ktorou riešenie disponuje. Keďže je dostupný na akomkoľvek zariadení, užívatelia pre prácu potrebujú iba internetové pripojenie a prehliadač, v ktorom si ho spustia. Následne im systém umožní spracovanie a vedenie personalistiky, miezd, podvojného či jednoduchého účtovníctva na jednom mieste. V bezpečnom cloude a s aktívnou zákazníckou podporou.

Neustály vývoj posúva Humanet vopred a v prostredí slovenského trhu upevňuje jeho úlohu dostupného online informačného systému, ktorý si zakladá na tradícii a referenciách spokojných zákazníkov. Dokazuje to aj míľnik v podobe 10 000 registrovaných užívateľov, ktorý aktuálne dosiahol.

Online ekomomický a účtovný softvér patrí do portfólia spoločnosti HOUR, spol. s r.o. so sídlom v Žiline, ktorá sa venuje vývoju a implementácii informačných systémov a efektívnych HR riešení už od roku 1993.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.