Ekonomický a účtovný softvér Humanet oslavuje

Humanet oslavuje 10.narodeniny. S jeho výhodami sa zoznámilo už viac ako 10 000 registrovaných užívateľov.

Jednoducho ovládateľný a prehľadný softvér je užívateľom dostupný už 10 rokov a svoje  výhody ponúka dodnes. Vďaka svojej jedinečnosti a spoľahlivej prevádzke šetrí čas aj náklady spojené s licenciami, aktualizáciami, či zálohovaním, ktorými sa vyznačuje prevádzka klasických desktopových aplikácií.

Nasadenie Humanet do ostrej prevádzky prebehlo už v roku 2007, kedy program začal spracovávať mzdy viac ako 5000 zamestnancom v organizáciách VÚC Banská Bystrica. Neskôr nasledovali inštalácie pre Ministerstvo spravodlivosti a  Zbor väzenskej a justičnej stráže. Počas 10-tich rokov pribudlo mnoho ďalších spoločností, ktoré využívajú jedinečné výhody tohto riešenia (zoznam vybraných referencií je možné pozrieť tu).

Úspech v segmente veľkých organizácii podporil ambíciu sprístupniť program aj menším organizáciám či živnostníkom. Vývoj aplikácie v roku 2009 priniesol vznik public cloudu, na ktorý postupne pribúdali jednotlivé moduly pre oblasť personalistiky, spracovania miezd a účtovníctva. Už v roku 2011 užívatelia mohli plnohodnotne využívať všetky dostupné moduly programu vďaka registrácii na portáli www.humanet.sk.

Flexibilita programu zaujme ako veľkú spoločnosť, tak i živnostníka, verejnú inštitúciu či občianske združenie. Bezpečnosť, archivácia dát a práca s aktuálne platnou legislatívou sú samozrejmosťou, ktorou riešenie disponuje. Keďže je dostupný na akomkoľvek zariadení, užívatelia pre prácu potrebujú iba internetové pripojenie a prehliadač, v ktorom si ho spustia. Následne im systém umožní spracovanie a vedenie personalistiky, miezd, podvojného či jednoduchého účtovníctva na jednom mieste. V bezpečnom cloude a s aktívnou zákazníckou podporou.

Neustály vývoj posúva Humanet vopred a v prostredí slovenského trhu upevňuje jeho úlohu dostupného online informačného systému, ktorý si zakladá na tradícii a referenciách spokojných zákazníkov. Dokazuje to aj míľnik v podobe 10 000 registrovaných užívateľov, ktorý aktuálne dosiahol.

Online ekomomický a účtovný softvér patrí do portfólia spoločnosti HOUR, spol. s r.o. so sídlom v Žiline, ktorá sa venuje vývoju a implementácii informačných systémov a efektívnych HR riešení už od roku 1993.

Prihláste sa a vložte PR článok

Detské zúbky sú veda

Vedeli ste, že so starostlivosťou o detské zúbky treba začať už v tehotenstve, alebo dokonca ešte predtým?

Štartujú jesenné módne dni v Poluse

Čo delí módnu ikonu od otrokyne trendov? Predsa vyberaný vkus! Polus vám ponúka profesionálny osobný servis pri hľadaní štýlu.

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla.

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.