Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Ekonomický a účtovný softvér Humanet oslavuje

Humanet oslavuje 10.narodeniny. S jeho výhodami sa zoznámilo už viac ako 10 000 registrovaných užívateľov.

Jednoducho ovládateľný a prehľadný softvér je užívateľom dostupný už 10 rokov a svoje  výhody ponúka dodnes. Vďaka svojej jedinečnosti a spoľahlivej prevádzke šetrí čas aj náklady spojené s licenciami, aktualizáciami, či zálohovaním, ktorými sa vyznačuje prevádzka klasických desktopových aplikácií.

Nasadenie Humanet do ostrej prevádzky prebehlo už v roku 2007, kedy program začal spracovávať mzdy viac ako 5000 zamestnancom v organizáciách VÚC Banská Bystrica. Neskôr nasledovali inštalácie pre Ministerstvo spravodlivosti a  Zbor väzenskej a justičnej stráže. Počas 10-tich rokov pribudlo mnoho ďalších spoločností, ktoré využívajú jedinečné výhody tohto riešenia (zoznam vybraných referencií je možné pozrieť tu).

Úspech v segmente veľkých organizácii podporil ambíciu sprístupniť program aj menším organizáciám či živnostníkom. Vývoj aplikácie v roku 2009 priniesol vznik public cloudu, na ktorý postupne pribúdali jednotlivé moduly pre oblasť personalistiky, spracovania miezd a účtovníctva. Už v roku 2011 užívatelia mohli plnohodnotne využívať všetky dostupné moduly programu vďaka registrácii na portáli www.humanet.sk.

Flexibilita programu zaujme ako veľkú spoločnosť, tak i živnostníka, verejnú inštitúciu či občianske združenie. Bezpečnosť, archivácia dát a práca s aktuálne platnou legislatívou sú samozrejmosťou, ktorou riešenie disponuje. Keďže je dostupný na akomkoľvek zariadení, užívatelia pre prácu potrebujú iba internetové pripojenie a prehliadač, v ktorom si ho spustia. Následne im systém umožní spracovanie a vedenie personalistiky, miezd, podvojného či jednoduchého účtovníctva na jednom mieste. V bezpečnom cloude a s aktívnou zákazníckou podporou.

Neustály vývoj posúva Humanet vopred a v prostredí slovenského trhu upevňuje jeho úlohu dostupného online informačného systému, ktorý si zakladá na tradícii a referenciách spokojných zákazníkov. Dokazuje to aj míľnik v podobe 10 000 registrovaných užívateľov, ktorý aktuálne dosiahol.

Online ekomomický a účtovný softvér patrí do portfólia spoločnosti HOUR, spol. s r.o. so sídlom v Žiline, ktorá sa venuje vývoju a implementácii informačných systémov a efektívnych HR riešení už od roku 1993.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.