Investícia: Nové apartmány priamo v centre Piesendorfu

Nové apartmány v blízkosti niekoľkých obľúbených lyžiarskych stredísk.

Projekt ponúka celkom 24 apartmánov rozdelených do 3 budov. V hlavnej budove nájdete reštauráciu, wellness a 2 podkrovné byty. Vo zvyšných dvoch budovách nájdete celkom 22 apartmánov s jednou až štyrmi spálňami, a s rozlohou 50 – 110 m2.

Moderný alpský dizajn, priestranné miestnosti, veľké okná, 1 – 2 parkovacie miesta, terasa alebo balkón. Cena nábytku nie je zahrnutý v cene.

clannn-r255_res.jpg

Nehnuteľnosti sú určené ku kombinácii vlastného užívania a ďalšieho komerčného prenájmu. Prenájom apartmánov je zaistený profesionálnou agentúrou.

V okolí projektu nájdete obchody, pekáreň a niekoľko reštaurácií.

Tieto nové apartmány sú situované v centre Piesendorfu, ktorá sa náchadza v spolkovej krajine Salzbursko v okrese Zell am see. V jeho blízkosti (asi 10 minút cesty) sa nachádzajú obľúbené lyžiarske strediská Zell am See a Kaprun, ktoré ponúkajú celkom 132 km zjazdoviek. Ľadovec Kitzsteinhorn je prísľubom dokonalých lyžiarskych radovánok takmer po celý rok. Oblasť je ale hojne navštevovaná aj v lete. Nájdete tu nespočetné množstvo turistických ciest, cyklotrás a golfových ihrísk.

Začatie výstavby sa predpokladá na september 2017. Apartmány by mali byť dokončené v júli 2018.

Cena: 204.026€ - 487.664€

Spoločnosť Rellox sa špecializuje na nehnuteľnosti a realitné investície v zahraničí - www.rellox.sk.

Text: Peter Forgács

Foto: Rellox

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.