Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

BILLA a Jamie Oliver pozývajú deti do zázračnej záhradky!

Rodičia, pozor, dôležité hlásenie! BILLA Slovensko a slávny šéfkuchár Jamie Oliver zvolávajú všetky zvedavé deti.

Rodičia, pozor, dôležité hlásenie! BILLA Slovensko a slávny šéfkuchár Jamie Oliver zvolávajú všetky zvedavé deti bažiace po akčných zážitkoch, aby neváhali a zapojili sa do supertajnej misie, aká ešte na Slovensku nebola.

Zatiaľ čo čítate túto správu, na pulty predajní BILLA práve prichádza album Jamieho záhrada. Otvorte ho a napínavá cesta záhradkou plnou ovocia, zeleniny a ďalších čerstvých potravín sa môže začať!

Tak ako, sú vaši dobrodruhovia pripravení na veľký objaviteľský výlet? Červík prebývajúci v Jamieho záhrade im na 116 stranách ukáže, ako si vypestovať poklady domácej úrody, ako z nich navariť fantastické recepty plné energie aj ako si vyrobiť parádne veci, či už škatuľu na pukance alebo štýlové pozvánky na detskú párty. A je toho oveľa, oveľa viac! Čo stránka, to nové dobrodružstvo, hra, extra tip, návod, zaujímavosť alebo vtipný fakt o jedlách, ktoré máme radi.

Album je ako záhradka, ihrisko aj tvorivá dielnička v jednom kompaktnom balení – zmestí sa do každej školskej tašky, rozvíja tvorivosť a fantáziu, učí nové fakty zábavnou formou a posilňuje v deťoch pozitívny vzťah k zdravej strave aj k vlastnoručnej práci. Jednoduché výzvy zvládne dieťa plniť samo, so zložitejšími mu môžete pomôcť vy a užiť si tak spoločne strávený rodinný čas v znamení zábavného naberania vedomostí aj nových zručností.

V rámci misie môžu malí bádatelia zbierať špeciálne nálepky, ktoré zakúpite v Bille, a lepiť ich do albumu. Niektoré po pošúchaní voňajú, iné svietia v tme, ďalšie sa menia po zahriatí či schladení. Skrášlia Jamieho záhradu, ale napríklad aj obal na zošit či peračník.

S Jamieho záhradou prichádza do vašej kuchyne nová éra – už žiadne ohŕňanie nosom nad porciou brokolice na tanieri. Po prelúskaní stránok albumu vás budú vaši drobci sami prosiť o dupľu zeleniny.

Nezabudnite, už od 19. apríla vo vašej Bille.

Viac informácií, receptov, návodov a hier na stiahnutie nájdete na stránke: www.billa.sk/jamieho_zahrada.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Počas pandémie je dôležité aj správne kúrenie

Chladné jesenné dni a hrozba infekcie nás zaháňajú dovnútra, kde by malo byť teplo a bezpečne.

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.