Košičania si budú môcť vyskúšať simulátor nehody

Predstavovali ste si niekedy, aké to asi je, prežiť dopravnú nehodu? Už tento víkend si to v Košiciach môžete vyskúšať.

Predstavovali ste si niekedy, aké to asi je, prežiť dopravnú nehodu? Už tento víkend si to v Košiciach môžete vyskúšať na vlastnej koži.

A nič vám pri tom nehrozí. Okrem automatického zaradenia do súťaže o 3 splátky úveru ČSOB. Otočný simulátor nehody prinesie do mesta ČSOB, ktorá predstavuje novinku – hypotéku s úrazovým poistením vodiča

Už túto sobotu, 6. mája 2017 si bude môcť verejnosť počas zábavno-súťažnej show Košické Benátky na košickom sídlisku Nad Jazerom vyskúšať adrenalínovú atrakciu, ktorá navodzuje stav, aký vodič zažíva počas dopravnej nehody. Každý, kto sa odváži nastúpiť do simulátora a prežiť „nehodu“, bude automaticky zaradený do súťaže o 3 mesačné splátky úveru od ČSOB. Aj takýmto spôsobom chce ČSOB rozvíjať svoj bankopoistný model a poukázať na potrebu chrániť sa pred neočakávanými udalosťami. Slovensko totiž stále patrí ku krajinám, ktorých obyvatelia si častejšie poisťujú majetok ako seba samých. A to aj v prípade, ak podpisujú záväzok na dlhé roky, akým je napríklad hypotéka.

Klienti, ktorí splácajú hypotekárny úver, sú podľa prieskumov ČSOB veľmi často aj aktívnymi vodičmi. ČSOB sa preto rozhodla priniesť na trh unikátnu novinku, hypotéku spojenú s úrazovým poistením vodiča. „V prípade trvalých následkov úrazu spôsobeného dopravnou nehodou bude ČSOB Poisťovňa klientovi vyplácať doživotnú rentu, vo výške od 250 € do 1 800 € mesačne v závislosti od typu produktu. V prípade úmrtia poisťovňa vyplatí pozostalým jednorazové plnenie,“ objasňuje výhody hypotekárnej ponuky regionálny riaditeľ ČSOB za retail Košice Roman Karlovský.

ČSOB upozorňovala na potrebu mať hypotéku, ktorá klientov podrží, aj počas konania ČSOB Bratislava Marathon 2017. Návštevníci si mohli vyskúšať lezeckú stenu s istením a zároveň boli zaradení do žrebovania od 3 mesačné splátky hypotéky od ČSOB.

csob1-r206_res.jpg

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.