Košičania si budú môcť vyskúšať simulátor nehody

Predstavovali ste si niekedy, aké to asi je, prežiť dopravnú nehodu? Už tento víkend si to v Košiciach môžete vyskúšať.

Predstavovali ste si niekedy, aké to asi je, prežiť dopravnú nehodu? Už tento víkend si to v Košiciach môžete vyskúšať na vlastnej koži.

A nič vám pri tom nehrozí. Okrem automatického zaradenia do súťaže o 3 splátky úveru ČSOB. Otočný simulátor nehody prinesie do mesta ČSOB, ktorá predstavuje novinku – hypotéku s úrazovým poistením vodiča

Už túto sobotu, 6. mája 2017 si bude môcť verejnosť počas zábavno-súťažnej show Košické Benátky na košickom sídlisku Nad Jazerom vyskúšať adrenalínovú atrakciu, ktorá navodzuje stav, aký vodič zažíva počas dopravnej nehody. Každý, kto sa odváži nastúpiť do simulátora a prežiť „nehodu“, bude automaticky zaradený do súťaže o 3 mesačné splátky úveru od ČSOB. Aj takýmto spôsobom chce ČSOB rozvíjať svoj bankopoistný model a poukázať na potrebu chrániť sa pred neočakávanými udalosťami. Slovensko totiž stále patrí ku krajinám, ktorých obyvatelia si častejšie poisťujú majetok ako seba samých. A to aj v prípade, ak podpisujú záväzok na dlhé roky, akým je napríklad hypotéka.

Klienti, ktorí splácajú hypotekárny úver, sú podľa prieskumov ČSOB veľmi často aj aktívnymi vodičmi. ČSOB sa preto rozhodla priniesť na trh unikátnu novinku, hypotéku spojenú s úrazovým poistením vodiča. „V prípade trvalých následkov úrazu spôsobeného dopravnou nehodou bude ČSOB Poisťovňa klientovi vyplácať doživotnú rentu, vo výške od 250 € do 1 800 € mesačne v závislosti od typu produktu. V prípade úmrtia poisťovňa vyplatí pozostalým jednorazové plnenie,“ objasňuje výhody hypotekárnej ponuky regionálny riaditeľ ČSOB za retail Košice Roman Karlovský.

ČSOB upozorňovala na potrebu mať hypotéku, ktorá klientov podrží, aj počas konania ČSOB Bratislava Marathon 2017. Návštevníci si mohli vyskúšať lezeckú stenu s istením a zároveň boli zaradení do žrebovania od 3 mesačné splátky hypotéky od ČSOB.

csob1-r206_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut